Příspěvky uživatele - 133.102

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Má u Vari motor Honda nějakou jasnou výhodu proti dvoutaktu?, 28.4.2008
Už se Vám někomu zničil čtyřtakt při velkém naklonění? Mně se jednou stalo, že se mi tera převrátila za provozu z kopce a přežila to. (zastavila se) Mám motor BALCAR Tecumsech Vector VLV 55. Koupil jsem ho na inzerát. Jel jsem pro něj 200km s tím,... celý příspěvek >
Vari/Terra systém a mulčovac Tajfun?, 25.4.2008
Taky jsme s ním spokojení. Trávu co stojí usekne a rozdrtí. Díky vstupním žebrům, po kterých klouže ho neohrozí ani zbloudilé šutry v trávě. Jen s poválenou trávou si moc dobře neporadí.
Vyrábí se el. rotavátor?, 25.4.2008
zrovna včera jsem elektrický rotavátor viděl v hornbachu. Stál 1990, ale další detaily nevím. Vypadalo to ale jako hračka.
Motor Tecumseh, 9.4.2008
Já mám s Tecumseh dobré zkušenosti. Vlastním 10 let sekačku s motorem Tecumseh 5,5Hp a jede bez problémů a olej nežere. Co vím, tak jen startovací mechanizmus dlouho nevydrží. Mě ještě slouží bez problémů.
Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 9.4.2008
Zdravím a díky za rady. Plech na držení motoru nemám, budu ho muset koupit a namontovat. Dá se koupit na netu. Prodlužovalo na řadící páku jsem na netu nenašel. Máte někdo nějaké foto? Chtěl bych si ho vyrobit sám. (na poválečné fréze, co se... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika