|
Liliochvostec (Eremurus robustus), 12.1.2009 ja mela tuto nadher.rost.uz 7let ale loni jsem o ni prisla mela vsechny podminky ktere ma mit pro zdarny rust a stejne mi odesla proc?nevim.loni jsem si zasadila novou tak jsem zvedava jak mi poroste |
 |
Čím osázet JZ svah?, 12.1.2009 ty rhod.a azalky bych dala pod smrky aby na ne nepalilo prime slunicko |
 |
|
 |
Čím osázet JZ svah?, 12.1.2009 je sice uz leden kdyz ctu tyhle prisp.ale zkusi tyky reagovat mozna by se hodil nejaky mensi rhododr.ci jap.azalka pro kvet aby to trochu ozilo barvami, take hosty, skimie,ci kapradiny jsou nadherne co take vysadit snezenky, cemerici-i kdyz ta... celý příspěvek > |
 |
Jak upravit příp. čím osázet směs písku a kamení...?, 12.1.2009 a taky bych tam dala krome trav a rozchodniku zimuvzd.kaktusy a sukulenty myslim ze by tyto rostliny vytvorily krasny zahon proc bojovat proti prirode pracnym odstranovanim kakenu a pisku atd.vyuzijte to co mate k dispozici a uvidite jak se vam... celý příspěvek > |
 |
calistemon - štětkovec, 12.1.2009 Jeste bych chtela podotknout ze v loznici se teplota pohybuje okolo 16-20°C po precteni vsech prispevku o pestov.stetkovce mam docela obavu o jeho dalsi existenci byla by velka skoda pokud by mi odesel kdyby nekvetl tak to preziji horsi to bude... celý příspěvek > |
 |
calistemon - štětkovec, 12.1.2009 Moniko diky zy radu take mam stetkovec objednala jsem jej v zahr.po inter. mam i rady na pestovani nyni ho mam v loznici jelikoz nemam jinou moznost zkusim ho ostrihat zaroven s ibiskem a uvidim jak to dopadne -vykvetl mi az k podzimu-preji vsem... celý příspěvek > |
 |
stinný pozemek, 15.12.2008 az nyni ctu vasi zpravu myslim ze by tam rosly rodod.a i azalky- pokud tam nebudou naletove rostliny - je-li tam vlhko a moznost dat kyselou zeminu nevidim problem v jejich pestovani jsou to totiz velmi nadherne kere a pri spravne peci se vam... celý příspěvek > |
 |
Pod rododendrony oblázky nebo kůru, 15.12.2008 ted jsem v rozpacich mam pod nimi jak kameny tak i kuru ani nevim jakou ale zatim mi rostou ale asi bude lepsi opravdu ta kura nebot pri rozkladu maji rodod.spoustu zivin ale vapencove kameny bych tam take radeji nedavala nejsou vhodne kvuli vapnu... celý příspěvek > |
 |
Rododendron žloutne, 15.12.2008 rad bych vedela jak dopadl vas rodod.?zachranila jste jej a jestli ano jak?na toto tema jste mela velmi dobre rady od pisatelu rada bych vedela ktera byla ta spravna mam take mnoho azalek a rodod.ve sve zahradce sice nemam zatim zadny problem s... celý příspěvek > |
 |
rododendron - hnědnoucí listy, 15.12.2008 pokud mate koreny jako balik-jak pisete-tak by bylo dobre je trochu-ale jemne rozcuchat a zasadit do jine kvalitni zeminy-raseliny a hodne zalevat pricinou je pravdepodobne nevhodna zemina a to ze rostlina nezakorenila-neprorustaji koreny dale do... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zvadlý rhododendron, 15.12.2008 rodod.maji rady polostin prime slunce jim skodi pravdepodobne je to pricinou slunicka chtelo by to pristinit a pravidelnou zalivku nejlepe vecer a destovou vodou vapno rodod.nesnasi-az na vyjimky Běla |
 |
Rododendron - napaden jakousi nemocí - co dělat?, 15.12.2008 mozna by pomohlo vzit nozik a toto seskrabat a posypat skorici -je to dezinfekce- jestli je to infekce tak zmizi mozna to chce vice vody hlavne v zime a pridat trochu raseliny /zkusila jsem skorici na orchideje a pomohlo to/Běla |
 |
Rododendron - žloutnutí odspodu, 15.12.2008 mne taky zloutly listy rododendronu znama mi poradila ze mam tyto zalit a pohnojit granulovanym hnojivem-kravskym-zdalo se mi to divne ale udelala jsem vse dle rady a ejhle! rodod.prestal shazovat listy a vzpamatoval se take ho dosti zalevam zvlaste... celý příspěvek > |
 |
Poloopadavá azalka, 15.12.2008 neni to normalni mohu-li poradit nekupujte rostliny z katalogu ale nejlepe je nakoupit v zahr.centrech tam vidite co kupujete mozna chce pohnojit granul.hnojivem sama jsem to udelala a azalka se mi odmenila a jeste poradne zalit aby v zime neuschla... celý příspěvek > |
 |