|
Příspěvky uživatele - 9.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Projekt na zahradu - kolik stojí?, 15.1.2009 Nekdy se to musi ale kdyz kste mel tolik moudrych knih a urcite zkusenosti, tak si myslim, ze by jste to zvladl i bez archit.Ja mam taky zahradu taky studuji knihy a koukam na internet, hledam ruzne zahrady-pro inspiraci, ale stejne skoncim tak, ze... celý příspěvek > |  | Trojpuk nezny, 15.1.2009 v"zahradnicky kalendar na rok 2009" jsou v nem rady co delat na zahrade kazdy mesic co kdy rezat, strihat atd. |  |
|  | co nejrychlejší porost, 14.1.2009 mam radu-japonsky topol.vcera jsem o nem cetla roste rychle, pestuhe se pro drevo na topeni, za pul roku uz ma tak metr |  | Clematis, 13.1.2009 Jeste bych chtela napsat jak se rozmnozuje-odpoved na otazku z minula-mnozim jako ruze a jine dreviny, rika se tomu-hrizeni-vetev zahrabu do zeme se dvemi az tremi ocky, zatizim kamenem a necham asi pul roku v zemi, zalevam,potom odriznu a zasadim,... celý příspěvek > |  | Callistemon - štětkovec, 13.1.2009 Rozhodne bych ho nenechavala v zime venku na zahone a uz vubec ne v enku v kvetinaci, radeji jej nechejte doma pri tepl.okolo 16stupnu, je to jistejsi mam ho take doma a a dari se mu dobre.mene ho zalevam jelikoz"odpociva"a je v chladnu,... celý příspěvek > |  | Aby trubac kvetl, 13.1.2009 taky mam trubac nekolik let, vzdy se na zimu"ztrati"ale vzdy vyrasi, dela to bezne, pokud by nevyrasil, tak nezmrzl, ale uschnul, ja ho pred zimou vydatne zaliji a kdyz je "sucha" zima tak i v zime |  | orchidej - Burrageara nelly isler, 13.1.2009 nemate foto?taky mam 2ktere neznam a nevim jak je pestovat |  | Clematis, 13.1.2009 je take dobre zasadit ckematis hloubeji nez byl puvedne, vice se rozvetvi mam 5 clem.a presazuji s velkym balem kdykoliv od jara do podzimu nektere se strihaji jine ne ale nestriham zadny a kvetou vsechny zem nema byt kysela a ma se pridat... celý příspěvek > |  | Orchidej, 13.1.2009 listy bych nerosila, nema se to, ale jednou tydne namocit do vody-destovaje lepsi-,a nechat uplne vyschnout jinak hniji koreny, je to trop.rost.postin, vlhky vzduch, koreny na svetle |  | O jaké rostliny se jedná?, 13.1.2009 tak to mate stesti, mamji take na zahrade ale krtek si stale vegeti jako by tam vubec nebyla, nefunguje jak ma-ta rostlina-schvalne jsem ji zasadila proti krtkum ale efekt veskery zadny, dokonce ji nadzvedl a hura dale! tak nevim kde je chyba. |  |
|  | zasychání phloxů, 13.1.2009 ja mam phloxy v polostinu, zatim mi jdou vsechny asi jsem trefila to spravne misto, loni jsem trochu z toho tssu zasadila na jine, slunecnejsi misto, jsem zvedava jestli mi pujdou, proti plisni musim tzalevat kosatce, zloutnou jim listy |  | Prosím o radu - Durman, 13.1.2009 existuje i durman jednolety ten je podatatne nizsia ma i jine listy pokud mate durman ktery je zde/nahore/vyfoceny tak mate trvalku kterou neni obtizne pestovat kazdym rokem ji vyndam ze sklepa kde neni sveto-jen minimalni-ostriham,... celý příspěvek > |  | Česnek medvědí - rostlina téměř neznámá, 12.1.2009 mam jej uz 6let na zahonu pod tujemi a roste vubec se o nej nestaram a dari se mu doporucuji kazdemu pro zdravi ale klidne si muzete udelat vylet do lesa a nasbirat si listy udelate neco pro zdravi -pohyb a zdrava strava s vitaminy |  | cibuloviny - a co po nich?, 12.1.2009 rada od evy je vyborna i ja tak pestuji cibul.a mam take zahonek kde mam cibuloviny ve velkych plast.kvetin./ze drevin/ a ty po odkvetu vytahnu ze zeme a potom pridam kompost do tech der a vysazuji letnicky a... celý příspěvek > |  | Řebčík královský, 12.1.2009 i ja mela rebcik 2roky, kvetl,ale loni nic tak jsem ho chtela presadit, jenze cibule nikde!?co se stalo?pry jsou proti krtkum a jinym hrabosum, ale mam podezreni ze mi to nejaky tvor sezral |  |
 |
|
|
|