Příspěvky uživatele - 176.57

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký druh broskvoně?, 3.10.2008
Prosím, jaký typ květu má broskvoň Harbrite? Růžovitý? Nemohu toto info nikde (v pro mne dostupných pramenech) nalézt. Děkuji.
Okrasná tráva - střihání na podzim?, 3.10.2008
Můj příspěvek neměl vyznít jako hodnocení zahrádkářských schopností, fakt. Spíš jako zapochybování, zda je jméno trávy skutečně správně určené, ptž opravdu popisem na M.sinensis nesedí... Nemáte fotku?
Svářečka x invertor, 2.10.2008
No několik poznámek : vím sice že ne vždy je to ulpně možné udržet (třeba z důvodů nepřístupnosti) dokonalou či alespoň přijatelnou čistotu svarových ploch a jejich bezprostředního okolí nicméně je to  velmi stěžejní k dosažení kvalitního sváru... celý příspěvek >
Imperata cylindrica - Red Baron, 2.10.2008
Jéžíš, na Znojemsku?  Dyk to jsou subtropy... .. to bych si troufla na daleko náročnější jedince.. nemějte obavy, bude se jí dařit. V létě dost zalévat. Je to krátce oddénkatá tráva, nijak bujně nepřirůstající. Dejte do okolní půdy trochu... celý příspěvek >
Cesmína - samčí rostlina?, 2.10.2008
Nejspíš ne. Blue Angela opylují Blue Boy, Blue Prince, a China Boy, příp. ještě 'Mesan' (Blue Stallion) Stačí 1 samec pro cca 7 samic. Prodávat jsem v ČR viděla Blue Prince a Mesana. Všechny Ilex meserveae mají jednobarevné listy. Podle barvy... celý příspěvek >
Imperata cylindrica - Red Baron, 2.10.2008
Opravdu záleží na tom, kde bydlíte (kde Imperatu c. R.B. pěstujete). Mám ji několik let, první zimu jsem se ji snažila nakrývat - málem jsem o ni přišla, vyhnívala. Od té doby si jí pčed zimou nevšímám. Je to tráva zony 6a, tzn., že vydrží mráz... celý příspěvek >
Okrasná tráva - střihání na podzim?, 2.10.2008
Nezlobte se na mne, ale Miscanthus sinensis, který si koncem léta lehá a je "řídký" neznám (a že jich mám několik desítek kultivarů). Na zimu s nimi nedělám nic, líbí se mi, jak šustí ve větru.
Listnatý sloupovitý strom, 27.9.2008
Ježíš, oprava - horizontální větve májí květnaté dříny...
Listnatý sloupovitý strom, 27.9.2008
Nemyslím si, že pro cornus florida (i kousa) by bylo slunce od 10 hod. příliš vhodné. Navíc, není to sloupovitý strom, má vertikální větve. Otázkou je, co si lze představit pod pojmem není tam moc místa... + požadovaná výška
Svářečka x invertor, 26.9.2008
No vzhledem k tomu že se svářením profesionálně živím tak si myslím že v případě použití gamy 131 na sváření TIG nerezu bude vhodná spíše jen pro plechy, cokoli bude nad cca 3-4 milimetry už moc popřemýšlejte spíše o vhodnosti této koupě krom toho... celý příspěvek >
Poradte mi Stihl nebo Husqvarna?, 22.9.2008
Podobný problém jsem řešil ve foru. Co se mě týče nebál bych se toho nicméně jak píše výrobce přijdete o záruku.
Snižování omezovacích zubů, 18.9.2008
Tak to velký pozor na možnost přetržení řetězu!!! A to nemluvím o možnosti ulomení zubů.
Olej Stihl, 10.9.2008
4 mix http://www.stihl.cz/navi/index.php?m=856
Stihl 041AV, 24.8.2008
Tak jsem sehnal katalog náhradních dílů na tuto pilu (Díky ochotě zastoupení fy Stihl) jestli někomu pomuže mohu mu ho poslat naskenovaný nicméně rád bych sehnal i návod. J.K. PS: strvačník se dá stáhnout díky třem děrám pomocí ktrých je našroubovám... celý příspěvek >
zasychání phloxů, 17.8.2008
Jedná se opravdu o padlí. Obrana : sázet na vzdušné místo, kde rychle oschnou listy opakovaná chemická ochrana nákup rezistentních odrůd
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika