Příspěvky uživatele - 176.57

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cesmína - samčí rostlina?, 4.12.2008
Ilex verticillata - potřebujete také samce, prodávají se.  Tato cesmína na zimu opadává.
úzký živý plot, 10.11.2008
Danielo, na té fotce nejsou patrná stébla (proto poznámka o tom, že f. klamou). Sama si nejsem jistá, proto dotaz. Rozlišovacím znakem by jistojistě bylo následující : pokud trs na jaře seřezává (uschlý) u země - je to arundo, pokud listy... celý příspěvek >
úzký živý plot, 10.11.2008
Pro zadavatelku diskuse: pokud chcete rostliny a RADU, jak na bambusy - jeďte k p. Rézlovi. Je nedaleko od vás. Myslím si ale, že bambus vám (vzhledem k požadavkům) vyhovovat nebude.. Pro Danielu : Danielo, je na přiložené fotce skutečně... celý příspěvek >
Copak je to za strom/keř?, 10.11.2008
Domnívám se, že se jedná o Paulownia tomentosa. Ze dřeva se vyrábějí hudební nástroje.
Sázení okrasných trav na podzim, 4.11.2008
Stanislawe - Miscanthusů jsem opravdu na podzim (tj. v termínu září - říjen) do zásobního záhonu dávala pěkných pár kusů z důvodu nepřipravenosti záhonu či neochoty hýbat před zimou choulostivějšími rostlinami na jejichž místo měly některé... celý příspěvek >
Okrasná tráva - střihání na podzim?, 4.11.2008
Stáňo, do přesazování bych se pustila až v předjaří. Je to poměrně fyzicky náročná práce (zvlášť u narostlého trsu).
Husqvarna 40, 4.11.2008
je to pila cca 15 let strará myslím že 1,8 kW měl jsem ji a nebyla to špatná pilka dobře mi posloužila max otáčky 12500 svíčka bosch wsr 7 f     karburátor walbro WT 99   váha 4,9
kavyl - jarní sestřih?, 4.11.2008
Jéžiš, ten jsem kdysi sela také, (mám pocit, že jiný se v semínkách ani neprodával) - taky nevydržel.. Nemohu označení kavyl tuhý nalézt, přiřadit lat. název. Obecně : Stipy (kavyly) jsou vytrvalé, mírně problematické trávy. Mají rády sucho v zimě... celý příspěvek >
pampová tráva - dotaz, 4.11.2008
Musím odporovat. Měla jsem dva kultivary pampové trávy vyseté ze semínek. Oba kvetou. Háček je v tom, že vysetá pampová tráva vykvete nejdříve jako 4letá rostlina. Takže ta vysetá vám (pokud ji udržíte) vykvete. Co se týká přihnojování - ... celý příspěvek >
Pila H350 - teče olejové čerpadlo? Pravděpodobně neteče, 31.10.2008
S největší pravděpodobností je těsnění v pořádku je to jenom na obsluze aby po skončení řezání pilu očistila a to i v prostoru kolem řetězky kde je v pilinách nasáklý olej a ten pak odkapává !!! Krom toho zkontroluji řetězku nasadím ostrý řetěz... celý příspěvek >
Trvalky pod strom, 31.10.2008
... hosty, škornice (epimedium), poměnkovce (brunera), jarmanky (astrantia)..
Hibiscus venkovní velkokvěty moscheutos, 31.10.2008
Teď rozhodně nesít. Podle podmínek, kt. sazeničkám můžete následně poskytnout (dostatek světla a tepla) sít v termínu únor - březen.  Pro vzcházení potřebuje vyšší teplotu (22 - 24 st.C), vyklíčí do 14 dnů.
Prosím o radu s hortenzií, 31.10.2008
oprava : h. marcrophyla chm, když vypadne písmenko...
Prosím o radu s hortenzií, 31.10.2008
Záleží na tom, o jakou h. se jedná, jaký bude průběh zimy... Sklep je jistota. Nicméně - loňskou nezimu přežily h. macophyla venku v květníku bez jakékoliv ochrany - a kvetly.
Sázení okrasných trav na podzim, 29.10.2008
Malinko poopravím - kořenit už nebude, většina trav už zasychá. Nicméně souhlasím s tím, že ji lze bez obav vysadit teď - rozhodně jí bude lépe v přirozených podmínkách než pracně zimovat někde v květníku. Nesázet hlouběji než byla v květináči.... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika