|
Příspěvky uživatele - 220.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
(Ne)problém se startováním BS Quantum, 2.6.2008 Studený start je vždy podmíněn perfektní funkcí sytiče - obohacení pohonné směsi (benzín a vzduch). Když teplý motor startuje bez problémů, je třeba ověřit tzv. sytič. Většinou je to řešeno primerem - několikrát - při delším odstavení vícekrát... celý příspěvek > |  | Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 29.5.2008 Test jsem si přečetl a jen uvedu, co mě osobně překvapilo, resp. nepřekvapilo, neboť... Stroje jsme nakupovali anonymně u autorizovaných prodejců, tedy u odborníků - ale Mountfield dovezl kosu přímo na testovací zahradu, tam ji sestavil a... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou sekacku na hodne vysokou travu na suseni, 29.5.2008 pro: 168.167: Posekané trávě nevadí, že po ní šlapete ;-). Mám dvoububnovku vari. Výhodou je, že díky řádkování uprostřed není odhazovaná posečená tráva do té ještě neposečené, čemuž se, minimálně při prvním projetí, u jednobubnovky ubránit nelze.... celý příspěvek > |  | Elektrická řetězová pila, 29.5.2008 Absolvoval jsem opravdu dost náročné (na čas) testování pily Dolmar(Makita) 2000W - poslední - totožné modely - Makita group - Dolmar je součástí této skupiny a Narex model s výkonem 2400W. Přijel za mnou známý, který si Narexku vypůjčil a já... celý příspěvek > |  | Viking MB, 23.5.2008 Startování nezáleží na názvu sekačky, ale typu motoru. Viking používá B+S tyto motory se startují dobře. Většinou je to použitím - zmáčknutím tzv. primeru - malý plastový průhledný, jakoby náprstek - potom již většinou... celý příspěvek > |  | novy krovinorez, 22.5.2008 ...Ad vaše návody: Řídit se návodem je dobré, ale neplatí to vždycky doslova. Např. podle návodu není žádný záběh potřeba, tak bych se tím asi měl řídit a rovnou využít 100% možností stroje. Ale sám víte, že to je blbost a dobrý záběh je pro výkon a... celý příspěvek > |  | novy krovinorez, 22.5.2008 Konkrétně u mého křovinořezu mám uvedeno, že úhlový převod je třeba nepřeplňovat a měl by to přesně a správně dělat odborný servis. Tím je dáno i to, že servis provede kontrolu stavu a v případě nutnosti se starý černý šmír, pokud tam... celý příspěvek > |  | novy krovinorez, 22.5.2008 Podstatný dotaz. Některý výrobce uvádí cca dobu, jiný intenzitu provozu. Obecně je to jako s každým převodem, který je třeba mazat, ale zde je velké zatížení a velké otáčky. Proto je třeba u nového přístroje - resp. při používání přístroje... celý příspěvek > |  | Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 21.5.2008 Na vibrace mají vliv různé okolnosti - např. nevhodná délka a průměr struny, nesprávné seřízení karburátoru, jiný prac. nástroj. To jen obecně, ale když budeme vycházet z perfektního stavu různě silných strojů, tak je zatížení obsluhy u slabšího... celý příspěvek > |  | Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 21.5.2008 To bych souhlasil, FS 80 používá několik známých, a na tento stroj přecházeli ze slabších modelů. Pouze je už v doprodeji, což je zase z pohledu delšího výhledu trochu škoda kupovat stroj, kde končí výroba. Ale z pohledu vhodnosti správná volba. |  |
|  | Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 21.5.2008 Tak jste si to musel najít sám. Já mám ještě nějaké diskuze a názory z internetu. No, a potom to srovnání s různými nástroji. Jenom jsem čekal, jestli to někdo uvede... Osobně mám motorovou kosu s výkonem 0,8kW. Seču pouze... celý příspěvek > |  | Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 21.5.2008 P. Jekyll v tomto slovo zákaz nemohu najít -...Dále výrobce přímo v návodu uvádí - kratší pracovní úseky, antivibrační rukavice, dost důrazné upozornění na eliminace těchto vlivů a odkaz na komfortnější modely. Nechci to nijak ovliňovat, ale jestli... celý příspěvek > |  | Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 21.5.2008 Jani, nevím, jak to myslíte, ale nerozumím Vám. Napřed napíšete bez podpisu:
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?
host - xxx.xxx.93.187 (?), 20.5.2008 21:14
Neviem čo sa tu stále bojuje s antivibračným systémom.Všetci výrobcovia majú... celý příspěvek > |  | Marunaka - hlava, 20.5.2008 O vibracích a úhlovém převodu jsem psal o pár příspěvků zpátky. Také souhlasím, že jedna součástka, ne originální kazí celkový dojem. Ale nechápu to, nebo by byl v ceně díky tomu zásadní rozdíl, proto sice levné, ale v podstatě nefunkční... celý příspěvek > |  | Marunaka - hlava, 20.5.2008 Jediné, co mě chytlo jsou opakující se problémy majitelů Marunaky. Jim je asi jedno, kdo jim to vyřídí, nebo má zastoupení, hlavně, když by to bylo rychle a v pořádku. Opravdu jsem to nemyslel tak vážně, jak to vypadalo, ale ta formulace... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|