Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Angrešt Hinonmaki Rot, 30.5.2010
Normálně sestříhají po sklizni nebo brzy zjara na 2-4 očka. Letos roste rychle skoro všechno  :-)))           Lída
Jak ochránit díru?, 30.5.2010
Ten pták vám tu díru čistí, ale s tím stromkem toho už moc neuděláte. Chtělo to tu ránu ošetřit dříve. Teď už sahá hodně dovnitř, navíc jsou tam zřetelné dírky od napadení nějakou vrtající havětí a rána je u paty stromu - mám obavy, že vám strom brzy... celý příspěvek >
Pomozte mi identifikovat tuto rostlinu, 29.5.2010
Nemohla by to být Brodiaea kinkiensis?           Lída
Nemocný stromek, 29.5.2010
Může se projevovat namrznutí výhonů (nejdřív trochu obrazí, ale pak už to větvička neutáhne a lístečky zajdou, pak zaschne i namrzlá část větvičky). Ostřihla bych stromek až po dobré listy.          ... celý příspěvek >
Jaký postřik, 29.5.2010
Tabák? To je pěkný dryák, co ta rezidua, co tam po něm zůstanou???
Černý bez, 28.5.2010
Existuje i se "stříhanými" listy, pak také červenolistý...
Tmavě hnědé skvrny na listech, 28.5.2010
Dvouletá ještě kvést nemusí. Nevím, jestli ty skvrnky není také ten vlnovník, co už se tady o něm psalo, je ho letos nějak moc. Pokud by to byl on, tak postříkat Omite, pokud máte těch skvrnek víc, než na fotce - to by snad ani za postřikání... celý příspěvek >
Divná tráva s dlouhými podzemními oddenky, 28.5.2010
Jak se jmenule ta vaše, nevím, ale mně se to samé stalo s ječmenicí (Elymus), přitom měla 30cm hlubokou ohrádku v zemi. Potom mi to ještě provedl Miscanthus oligostachys Hercules (což jsem od něj nečekala). Obě hned letěly!!... ale ještě dnes občas... celý příspěvek >
Je možné ještě zasít ředkvičky?, 28.5.2010
Je jich víc celoročních odrůd, ale pamatuji si "Lidku"  :-))           Lída
Čím nahradit Sumithiol? - květilka na cibuli, 28.5.2010
Zvládla to dobře, předvčerem jsem sundávala textilii. Nať je sice dneska ještě trochu "pomačkaná", jak se tísnila pod tou textilií, ale už se rovná. Jinak je v pořádku. Měla jsem trochu obavy v tom... celý příspěvek >
Co to je?, 28.5.2010
No ale udávají, že žije i v bažinách...  a ono pořád prší...   ;-))           Lída
Co to je?, 27.5.2010
Škrkavka?           Lída
Růže - zčervenaly listy, nekvete, 26.5.2010
Jak vám vadnou ty výhonky - nemáte náhodou ve stonku pilatku? Byla by dírka v ustřiženém stonku.           Lída
Pieris - žluté listy?, 26.5.2010
Mám také malý (asi 15cm) zakrslý, bíle lemovaný (byl bez jmenovky), ale v pohodě přežil tuhle zimu, přes něj byly jen větvičky chvojí (byla to jeho 2.zima). Konkrétně ten váš normálně nabízejí v e-shopech bez nějakého omezení, p.Havlis u něj udává... celý příspěvek >
Komule, 25.5.2010
Žlutá je také b.weyeriana, ta tak choulostivá není. Tu bych si chtěla také pořídit, ale zatím jsem pro ni nenašla vhodné místo  :-((           Lída
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika