Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Acer palmatum - japonský javor, 11.6.2010
Plné slunce je doporučováno pro kultivary Shaina a Tamukeyana, jen by měly mít namulčované kořeny.           Lída
Plody Jojo něčím napadené, 11.6.2010
Kroupy, škvoři...           Lída
Rez hrušňová - vím jak na ní, 11.6.2010
Zkuste si najít bejlomorku hrušňovou, podle fotek by to mohla být ona. Sama s ní zkušenosti nemám. Píší postřik zjara v době líhnutí larev Calypsem.  Lída
Vadnutí a uschnutí letorostů a plodonošů, 10.6.2010
Co to je, nevím, ale u nás to občas zlatice také někdy udělají - odstřihnout, roste dál...
Rez hrušňová - vím jak na ní, 10.6.2010
Ne, na thujích vůbec ne. Ale rez se šíří na velké vzdálenosti, navíc je dnes už prakticky všude.
Růže - zčervenaly listy, nekvete, 9.6.2010
Proč by neměla kvést? Třeba v srpnu, v druhé vlně kvetení, nebo se jen potřebuje "usadit" a pokvete příští rok - nebuďte netrpělivá. V zahrádce není nic "na povel" !           :-)))    ... celý příspěvek >
Jaká je to choroba?, 9.6.2010
... je teplo, bylo mooc mokro, tak se není co divit...
Jak hluboko zarýt to, co nejde odplevelit?, 9.6.2010
Chemický Alí, nejsem proti chemii v zahradě, také ji občas používám, jen proti zbytečnému používání chemie. V tomhle případě si myslím vzhledem k vlastním zkušenostem se stejným problémem na ploše 3 x 9m, že trvalejší účinek má poctivé vypletí s... celý příspěvek >
Rez hrušňová - vím jak na ní, 9.6.2010
Jen doplním - kromě jalovce chvojky a jalovce čínského jsou rzí napadány i odrůdy jalovce prostředního (J.media), které byly dříve řazeny k jalovci čínskému - kultivary Pfitzeriana.           Zdraví... celý příspěvek >
Jak hluboko zarýt to, co nejde odplevelit?, 9.6.2010
Asi bych to vzala ručně, vytrvalé plevele vám prorostou i 50cm zeminy - a proč zbytečně tahat chemii do zahrádky, když máte jen 25m2 (měla jsem zhruba stejně velkou plochu trvalek a cibulovin zarostlou v 15cm silném drnu z pýru a podobného neřádstva... celý příspěvek >
Vadnutí a uschnutí letorostů a plodonošů, 9.6.2010
U nás byla Nectria galligena, postupně to začalo po 1-2 větvích, kůra na hlavních větvích stromu místy černá (jako ožehnutá), pak v tom místě odumřela a podle rozsahu odumření kůry následně větev buď po kouscích, nebo celá třeba i s plody zvadla,... celý příspěvek >
Vadnutí a uschnutí letorostů a plodonošů, 8.6.2010
Ono to nemusí být hned ta spála (i když to tak vypadá), nám tehdy v laboratoři po vyšetření vzorku řekli, že to máme rakovinu Nectria galligena a že se její rozvoj zbrzdí - vyléčit nejde- postřikem Kuprikolem 3x (zjara před rašením a potom při a po... celý příspěvek >
Podobá se měsíčku lékařskému, 8.6.2010 Obsahuje fotku
Mohl by to být starček přímětník.           Lída
Ruj vlasatá vadne, 8.6.2010
Minulý rok se mi to stalo také.Někde (tady??) jsem pak četla, že je to u ní podobné jako u plaménků, že také nějaká houba ucpává vodivé cesty. Tak jsem zvadlé výhony ostříhala (zůstalo mi z ní asi 20cm ). Teď - zatím - roste... celý příspěvek >
Nemoc mečíků, 7.6.2010
Budou to uvedené třásněnky - fi.Lukon Glads, která se jimi zabývá, doporučuje na ssavé a žravé škůdce gladiolů použít přípravky Ambush, Decis flow, Dragon, Dicarsol, Karate, Mospilan, Calypso. Pozor na Zolone a Sumithion - nyní už vyřazené, které... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika