Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co s tím?, 21.7.2010
Jakou máte zem? Mně tohle dělal první rok jasmín v písčité zemi. Pak jsem ho dala jinam, k tomu lepší zem, zasadila jsem ho o něco hlouběji a vyhnal metrové pruty. Jestli máte zem dobrou, zkuste mu jí trochu přisypat nebo dát... celý příspěvek >
Květ, 21.7.2010
Vylamuji celý se stopkou v kolínku.           Lída
Javor dlaňolistý - prasklý kmínek, 21.7.2010
Mohlo by to být nacucáním vodou po vydatném dešti následujícím po dlouhotrvajícím suchu - pokud nebyl průběžně zalévaný... Na ošetření se podívejte do diskuze o ovocných stromech, je to tam popisované. Zhruba: zatřít a... celý příspěvek >
Neznámá květina, 21.7.2010
Ještě jsem to neviděla... Nějaký filodendron? fikus? arálie? Jsem zvědavá...   Lída
Je to šarka?, 20.7.2010 Obsahuje fotku
Šarka vypadá takhle - viz obr. Jinak mám stejný názor jako p.Stanislav.    Lída
Plazivá rostlina, 20.7.2010
Nejen jedovatý, také navíc patří k invazivním rostlinám...           Lída
Lobelia 'Queen Victoria' - prosím radu, 20.7.2010
Po odkvětu ustřihnout jen odkvetlou část, jinak až zjara ostříhat, co je suché. Na podzim ponechané stvoly ji chrání přes zimu (jako třeba listopadky). Lída
Množení řízkováním, 20.7.2010
Přečtěte si vlákno "Rozmnožování růží" tady na "zahradě".
Černé větve - co je to za nemoc?, 20.7.2010
Na nektr.rakovinu nám rostlinolékaři doporučili postřik Kuprikolem na podzim při končícím opadu listů a na jaře před rašením - stejně to ale nemoc pouze zbrzdí.           Lída
Nevím, kdo to je, 20.7.2010
U mne se něco takového ukázalo na pytli s mulč.kůrou, který zůstal rok ležet, prorostlo to skrz obal - pak to ale samo seschlo a ztratilo se...   Lída
Kočky v zahradě, 18.7.2010 Obsahuje fotku
Pro 112.73  --  Kočky chované v bytě se kastrují z toho důvodu, že pokud nejsou kryté, trpívají (a i umírají) na záněty dělohy. Kocouři chovaní doma se kastrují proto, že i v bytě mají potřebu si značkovat teritorium.Takže zbytečné to... celý příspěvek >
Suchý (spálený) trávník?, 18.7.2010 Obsahuje fotku
Sice nejsem trávníkář, ale kornatka má růžové mycelium (viz obr.). Jinak u mne tak vypadá asi polovina trávníku, vedle sousedi ho mají kromě pruhů u chaty už celý červenohnědý... Na ta horka letošního léta ten váš trávník vypadá docela... celý příspěvek >
Prosim o nazev stromu, 18.7.2010
Pozor rychle se rozrůstá podzemními výběžky!
Lobelia 'Queen Victoria' - prosím radu, 18.7.2010
Není vysloveně bahenní, ale chce vlhkou půdu. Jinak u nás je v polostínu, chráněná vyššími květinami před prudkým sluncem a daří se jí. Zatím také nekvete - spíš až koncem léta, takže nestříhejte, připravili byste se o květy.  Lída
Kdy zasadit japonskou vrbu?, 18.7.2010
Pokud ji koupíte v nějakém zahr.centru nebo v zahradnictví kontejnerovanou, můžete sázet kdykoliv během roku (pokud zrovna není 30°C).           Lída
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika