|
Příspěvky uživatele - 176.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je možné přesadit vzrostlý keř rybízu?, 2.8.2010 Povedlo se mi předloni na podzim přesadit celý starší keř červeného rybízu (cca 15 let) včetně nerozsypaného kořenového balu. Protože bal zůstal opravdu vcelku, ani jsem větve nezkracovala. Příští rok normálně plodil dál, jako by tam rostl... celý příspěvek > |  | Které květiny slimákům nechutnají, 31.7.2010 Uliťáci sice žerou i rostliny, ale také vajíčka španěláků, takže ty já nechávám... Lída |  |
|  | Mravenci a mšice, 29.7.2010 Tabák se na ochranu rostlin používal kdysi dávno. Ohledně pálení nic nevím, ale výluh je pěkný sajrajt, každý postřik je zdravější (pro lidi). Lída |  | Zakrslá mochna, 29.7.2010 Píšete o velkém kořenovém balu... Nebyl moc prorostlý s kořeny omotanými kolem dokola? Pokud ano, je potřeba při sázení takový bal rozrušit (trochu povrchově potrhat), jinak nové kořeny špatně prorůstají a rostlina zastaví růst. Pokud bal takový... celý příspěvek > |  | Svazenka vratičolistá, 28.7.2010 Určitě vykvete, když ji seju koncem srpna, tak ji sekám na zelené hnojení těsně před květem... Lída |  | Neznámá kytička, 27.7.2010 Najděte si rozrazil = Veronica spicata (třeba kultivar Red Fox)... Lída |  | Spojka na zahradní hadice 1´´, 27.7.2010 Tak koukám, jaké mám štěstí, že u nás v HK normálně veškeré spojky mají buď v Signa - pumpách, nebo v železářství, potřebovala jsem také 1" a 3/4", pak i zkombinovat dohromady - nebyl problém... Umělá hmota, mosaz... dle... celý příspěvek > |  | Prosim o radu, 24.7.2010 Když ji postavíte na hodinku do mísy s vodou, tak se nacucá a druhý den bude OK. Zas tak moc chcíplá není... L. |  | Jaký kvetoucí keř, 24.7.2010 Trojpuk, vajgélie, zákula... |  | Prosím, kdo pozná tento keř? (1), 24.7.2010 ... asi tak správný, jako to 2x "F"... |  |
|  | Javor - usychání listů, 23.7.2010 Po přesazení ho musíte zalévat (cca 2-3 x týdně), ale v zemi vám přelití nehrozí, tam přebytečná voda vsákne. V květináči je malý prostor, navíc umělohmotné nádoby nedýchají stěnami. Lída |  | Plevel, 23.7.2010 Šťavel růžkatý, v poslední době se dost rozšiřuje. Pozor, tahat s kořínky, jinak z kousku vyroste nový. Lída |  | Hnojení malin, 22.7.2010 Čerstvý hnůj se musí uležet, než ho k něčemu dáte, jinak spálí rostliny. Dejte si ho někam na hromadu a zakryjte nejlépe černou PVC fólií (aby se deštěm nevyplavovaly živiny). Lída |  | Neznámá květina, 21.7.2010 Ta mne vůbec nenapadla, holt už těch pokojovek doma tolik nemám. Listy - úkrojky na to vypadají, ale Dizygotheca má dlanitě dělené listy (nebo jsou druhy i s jiným dělením listů?). Na fotce je vzadu vidět zpeřený list... Lída |  | Javor - usychání listů, 21.7.2010 Tipuji přelití. Zkontrolujte zdravotní stav kořenů. Lída |  |
 |
|
|
|