|
Příspěvky uživatele - 80.19
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nepřátelé zpěvného ptactva v zahradách, 2.1.2009 Zvenku by asi lazura moc vadit neměla, ale přesto jsem vždy viděla jen budky skutečně přírodní, neošetřené. Vím, že jsme někde jinde, ale např. v Norsku v interiéru používají skutečně zcela nenatřený, nenabarvený, nenaimpregnovaný nábytek apod. a... celý příspěvek > |  | Nepřátelé zpěvného ptactva v zahradách, 2.1.2009 Se sýkorkama mám pro změnu kliku. Tady je pěkná pumpa na studni, ještě po Němcích. Taková neobvyklá. Vyšší než pumpy bývají a nad rumpálem je ještě pěkně rozšířená do takového jakoby oblého kvádru cca 20x30cm a tam si dělají hnízdo. Když jsem to před... celý příspěvek > |  |
|  | Plecí rukavice, 2.1.2009 Nápad to asi není špatný, ale... Dříve jsem používala látkové rukavice. Když jsem ale plela nebo se "hrabala" v zemině kvůli sázení, setí atd. dostala se mi po chvíli půda stejně i přes rukavice za nehty a někdy se i pěkně... celý příspěvek > |  |
|
|
|