|
Příspěvky uživatele - 234.140
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hubeni mravencu na zahrade, 15.11.2006  nie som sice Hanka, ale chcel by som poprosit o nejake linky na odvetranu fasadu s lamelami, mam to problem najst.
Dakujem. |  | Objednávka od Starkla, 2.11.2006 Jak "SPRAVNE OBJEDNAVAT" ??? |  |
|  | Krtek - a je to, 31.10.2006 Skusili sme ludske vlasy a nepomohlo ani trochu. |  | jak zazimovat křovinořez, 31.10.2006 Drobne poznamky:
-1: Benzin URCITE "vyjet" do nuly
-2: Uhlovu hlavu mazem cca 1x za mesiac troskou specialneho mazacieho tuku pre rychlobezne prevodovky,
ale na zimu nie - radsej pred kosenim, a viackrat v roku.
-3: Pred zimou, pri zazimovani,... celý příspěvek > |  | Objednávka od Starkla, 30.10.2006 Mam skusenosti so Starklom - velmi podobne, prislo neskoro,
po viacerych urgenciach, jahody vyhynuli na 90%, marhule boli velke stromky (priemer kmienku cca 3,5 cm) - nevydrzali prvu zimu, to co som chcel najviac neprislo vobec... |  | Bruska na řetěz, 30.10.2006 Mam s tym skusenost, pouzivam presne uvadzany model uz niekolko rokov. Da sa, ale nic moc. S el.bruskami to nejde srovnavat. (okrem vyhody, ze to potrebuje elektriku) |  | Jak se zbavit přesličky, 27.10.2006 Tiez si myslim, ze netreba hned chemizovat hlava-nehlava.
Na ciernom uhore to urobim mechanickym sposobom kultivatorom a v tazsich pripadoch rotavatorom . Tomuto opakovanemu mechanickemu ataku neodola ani pupava (pampeliska), ani pyr, ani bodliak... celý příspěvek > |  | Přeslička, 26.10.2006 Tiez si myslim, ze netreba hned chemizovat hlava-nehlava, na ciernom uhore nemam problem, tam to urobim mechanickym sposobom kultivatorom a v tazsich pripadoch rotavatorom . tomuto neodola ani pupava (pampeliska), ani pyr, ani bodliak apod. Horsie... celý příspěvek > |  | Elektrickou řetězovou pilu Narex nebo Bosch?, 25.10.2006 Suhlasim, pre obcasne pouzitie je el.pila Narex celkom dobra volba. Ma dobry pomer vykon/cena. Problemy pochopitelne zacinaju az pri pileni sucheho alebo zamrznuteho agatoveho ci duboveho dreva vacsich priemerov, ale to vacsina domacich pouzivatelov... celý příspěvek > |  | RE: Kabel na elektrickou řetězovou pilu, 24.10.2006 Dostatocne dimenzovany a kvalitny kabel. |  |
|  | elektická pila jakej kabel?, 24.10.2006 Reakcia na: host - xxx.xxx.113.246, 21.4.2006 21:02
Ked tomu nerozumies , tak nehlasaj bludy, ze predlzovacka ku el. pile moze byt dvojlinka. Preco chces niekoho ohrozit na zdravi a mozno na zivote len preto, lebo si vezme tvoj mylny nazor ako... celý příspěvek > |  | elektická pila jakej kabel?, 24.10.2006 Pane host - xxx.xxx.251.197, 21.4.2006 20:47, -
Mozno vam pomozu clanky v teme "Elektrickou řetězovou pilu Narex nebo Bosh?" (Povodny autor sa preklepol v slove BOSCH), kde som to myslim, dost podrobne rozobral. Ak si do policka vyhledavani... celý příspěvek > |  | elektická pila jakej kabel?, 24.10.2006  Pan kolega host - xxx.xxx.245.249, 23.10.2006 18:45
Pochybovacne sa pytate: ***"No nevim, jak smycka muze snizit vykon"***, a pritom si sam aj odpovedate: ***"Kabel ma byt rozvinuty aby se neupek."***.
Ved odkial sa zoberie ten znacny... celý příspěvek > |  | drtic zahradniho odpadu., 23.10.2006 Posielam hlas valcekovemu. Kupil som nozovy , ale nerobi sa s nim dobre, - je to tyranie neviniatok ... |  | Bubnová sekačka s pojezdem, 19.10.2006 Tea-Vari si drzi cenu, ale aj kvalitu. Vari ma velmi dobry pomer kvalita/cena. S mountfieldom sa to neda ani porovnat, ako sa neda porovnat napr. VW Passat s Oltcitom ...
Je to uplne ina kategoria. |  |
 |
|
|
|