|
Příspěvky uživatele - 99.101
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nepřátelé zpěvného ptactva v zahradách, 2.1.2009 Díky, jste milý. Teď někdy určitě cestu tím směrem mít nebudu, ale je možné, že někdy v budoucnu bych ráda Vaši nabídku využila. Mám smůlu, že masny, kde jsem se poptávala, si maso nebourají. Bydliště mám v Praze, ale část týdne-menší někdy větší... celý příspěvek > |  | Nepřátelé zpěvného ptactva v zahradách, 2.1.2009 Ještě musím dodat, že "závidím" i ten lůj. Pár roků se po něm pídím marně. Pravdou je, že ne zcela systematicky jen když si vzpomenu. Prozradíte mi ona jatka? A odprodají ho v pohodě nebo jen občas někomu? Dík za informaci. M.R. |  |
|  | Nepřátelé zpěvného ptactva v zahradách, 2.1.2009 Tak můžu jen "závidět". Čížka ani jikavce jsem zde dosud neměla, sýkory pouze koňadry a modřinky, stehlíky jsem zahlédla jen párkrát. Žluna tu kdysi bývala, ale nějak se vytratila. Strakapoudi tu žijí v páru celý rok a ten dlask se objevuje... celý příspěvek > |  | Nepřátelé zpěvného ptactva v zahradách, 2.1.2009 Teď jsem reagovala na podobný problém ve vláknu "choroba jablek". To, co líčíte se sojkami, znám se strakami. Bohužel. Podobně jako Vy, krmím téměř celou zimu ptáky slunečnicí, s nadsázkou tvrdím, že se sem slétají z celého severočeského... celý příspěvek > |  | Choroba jablka, 2.1.2009 Máte pravdu, Pepíku, v Praze už spoustu let žijí straky docela v pohodě na pár stromech mezi paneláky a vůbec jim to nečiní žádný problém. Možná svým stoupajícím počtem budou za chvíli konkurovat holubům. Po 2 roky se vyskytují i v místě, kde mám... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|