|
Příspěvky uživatele - 187.62
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čerpadlo, 7.7.2008 nic ve zlém, ale pokud se ten vodopád neužívá jako vývod z filtrace, je uplně jedno, kolikrát pročerpá obsah jezírka. |  | Likvidace řas v malém jezírku, 7.7.2008 já bych se hlavně ohlédl po zeolitu uplně jinde, nic ve zlém ale zeolit právě od gardeny je asi ten nejdražší na trhu... dal bych vám link, ale permanentne mazou, takze jen odkazuji na firmu jezírka Banat... myslím, že zeolit od nich je trošku cenově... celý příspěvek > |  |
|  | Čerpadlo, 7.7.2008 Možná jsem vedle ale mám pocit, že p. Hrkal se snaží naznačit, že čerpadlo v šachtě bude mít stejný výkon i parametry ale bude téměř zbytečně dražší.
Z vlastní zkušenosti mohu říct, že čerpadla ponorná nejsou tak veliká aby v jezírku vskutku... celý příspěvek > |  | Pěna na vodě, 2.7.2008 říkal jsem "babský" :D... moje babička ani neví co to skimmer je :D |  | Pěna na vodě, 2.7.2008 neexistuje na pěnu na vodě nějaký "babský" recept? |  | Podklad pod folii, 2.7.2008 starý koberec co se valel ve sklepe, kusy igelitu ze stareho gumoveho bazenu, stare hadry...
tak nejak jsem improvizoval pri stavbe ja :-) |  | plavajuce ostrovy, 1.7.2008 po pravdě, co se mi na řešení slovenské firmy nejvíc nelíbí je pravidelnost tvaru... pokud chci aby to vypadalo aspoň trošku přirodně tak snad neudělám čtverec nebo obdélník?
Myslím, že při trochu jiném provedení to může být hezké, i účinné :) |  | plavajuce ostrovy, 30.6.2008 ja si myslim, ze zrovna tohle je jedna z veci, ktere neni az tak tezke vyrobit :) zkusenosti sice nemam, ale myslim, ze to muze byt docela hezke... :) |  | přírodní naleziště zeolitu, 23.6.2008 nic ve zlém ale vy máte zřejmě na mysli keramzit, či něco podobného, to opravdu je jíl...
Zeolit je minerál, který se dobývá někde na slovensku... |  | A plavou Dito?, 15.6.2008 Nic ve zlém, ale KOI obzvlast nejake vetsi kousky bych urcite nezimoval v sudu, on by se tam ten velky koi mohl taky zlomit v zatacce: D
a nebo by jste se stal prvnim chovatelem "pravouhlych" koi jak rika muj kamarad: D |  |
|  | Co s řasou, 14.6.2008 Netuším... jen k vašim informacím přidám, že řasy konzumují perlíni a ostroretky (možná i jeseni)
U nás ve zverimexu mají perlíny za nějakých 35 kč. možná bych se nebál to zkusit :) |  | přírodní naleziště zeolitu, 9.6.2008 Podívejte se poradne po internetu napr. pouzijte vyhledavac zbozi.cz tam kdyz zadate zeolit, mel byste najit nejmenovanou firmu, ktera ma 10l baleni za 199,- :-)
Rád bych Vám dal přímý odkaz, ale na tomhle foru, pak příspěvky většinou mizí :( |  | Levná filtrace pro malá jezírka (do 1 kubiku), 9.6.2008 no ono do 300l je to dost zbytecne, dejte tam nejakou mensi fontanku a cas od casu vymente tretinu vody, nebo i mene...
Mensi fontanka se vam zaroven postara i o vzduchovani, jeji proud, ktery dopada do vody strhava do vody kyslik a tim ji tedy... celý příspěvek > |  | clemantisy - jak množit, 6.6.2008 my jsme teď nedávno u známého utrhli pár semínek (těch yorkshiřích čumáků) a zasadili je, celé tak jak byly, teď je z každého čumáku nějakých 20 rostlinek :-)
nic těžkého :) |  | Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 29.5.2008 Já si myslím, že folie OASE patří k těm lepším, takže doufám, že za 5-10 let ještě stále bude jezírko v provozu bez nutnosti nějakých zásahů. |  |
 |
|
|
|