Příspěvky uživatele - 59.36

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Špendlíky, 30.8.2011
dobrý den, nechal jste to evidentně překvasit.hlídejte si cukernatost.Ta nesmí spadnou při kvašení pod hodnotu 4.Jakmile se k tomuto číslu blíží, hybaj s tím do kotle :-)Jinak špendlíkovica je naprosto špičková dobrota. :-)
udírna, 26.12.2008
V udírně se vám sráží vzdušná vlhkost. Toto se stává i v mé zděné udírně.Pomoc je snadná. Před samotným uzením je potřeba udírnu vytopit alespoň  na 130 stupňů. Veškerá vlhkost se odpaří a je po problému.
udírna, 25.12.2008
Nedávno jsem dostavil udírničku. Na tomto odkazu http://duchodcecekatel.webovastranka.cz/image/1850_Ud%C3%ADrny je asi padesát fotek které jsem nafotil během stavby. Snad někomu poslouží jako návod nebo jako malá nápověda. Chtěl jsem nějaké fotky... celý příspěvek >
Pohnojení trávníku, 31.1.2008
Doporučuji starý trávník na zimu porýt, čímž se provzdušní, zeminu vyhnojit a na jaře zasadit trávník nový. Nyní je ravník nenávratně zničen a jistě i silně zhutněná zemina mu nebude dělat dobře.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika