Příspěvky uživatele - 104.246

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zapěstování třešně po výsadbě, 25.12.2008
Teď už nevím jen kdy ty zásahy mám provést. Teď v zimě když nemrzne?  Nebo kvůli klejotoku až v době kvetení višní, nebo dokonce v době sklizně? I když byste už víc nechtěli se mnou ztrácet čas, děkuji oběma za předchozí rady a přeji hezký nový... celý příspěvek >
Vypěstování jeřábu, 22.12.2008
Na podzim jsem vysadil Moravský sladkoplodý jeřáb. Z roubu, který je 1m nad zemí vyrůstá pět výhonů o délce cca 25 cm. Chtěl bych vypěstovat soliterní vysokokmen. Poradil by někdo jak postupovat a v jakých časech?
Zapěstování třešně po výsadbě, 22.12.2008
Na podzim jsem vysadil třešeň Burlat na podnoži P. avium. Špičák je vysoký 187 cm a ve výšce 65 cm z něj vyrůstá jeden výhon o délce 60 cm pod úhlem ke kmeni asi 30 stupňů. Chtěl bych vypěstovat vyšší strom, pod kterým bych mohl jezdit travní... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika