Příspěvky uživatele - 185.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Koupě motorové pily, 22.12.2008
k PS 420C - to by bylo dobré. email: Lu.gecko@seznam.cz Děkuji L.G.
Koupě motorové pily, 22.12.2008
OK, díky za rady s tím Tišnovem to bude asi dobrá volba, na mail mi odpověděli hned. PS 420 se již prý nevyrábí (jak zde již bylo předesláno doprodává se, nebo již k prodeji není) PS 420 c mají za 9.000,-Kč z 10.000,-Kč do konce roku v akci. Záruční... celý příspěvek >
Koupě motorové pily, 21.12.2008
OK. žárovku zvládnu. Vybrat správnou pilu - to ukáže čas. :-))
K Dolmar PS 420 c. Taky váhám z důvodu servisování Dolmaru, na netu jsem nenašel žádný servis v okr. Blansko (50 km od Brna), prodejci se o servisování na netu také nezmiňují v jiné diskusi tohoto fóra jsem něco četl o Ostravě a o Německu, ale to je... celý příspěvek >
Zdravím, v souč. době se zajímám o koupi MP a při sběru informací - abych vhodně investoval jsem narazil na toto forum. Těžko říci zda toto forum neovlivňují např. prodejci MP různých značek a proto zde asi někdy dochází k vypjatějším situacím, ale... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika