|
Příspěvky uživatele - 113.121
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
ovocnářská školka - Brno a okolí, 14.3.2007 Máte pravdu, na jaře mají ve většině školek menší sortiment podnoží i odrůd. Proto kupuji na podzim a hlavně zavčas. |  | Moruše, 13.3.2007 Sice to není ta pravá rubrika,ale poradí někdo,kde v okolí Brna či v Jihomor.kraji seženu Moruši - klasický tvar? Ne převislou! |  |
|  | Mam triletou merunku, 12.3.2007 Rada Ivanovi,i když opožděně.Pokud máš kyselejší půdu,povápni Dolomitickým vápencem a na podzim Cereritem ,ne těsně ke kmeni,ale ze široka a max 15cm. hluboko obryj.Dávku Cereritu můžeš o třetinu zvýšit.Další rok dle návodu.Vápno 1x za 3-5let.V... celý příspěvek > |  | Mam triletou merunku, 12.3.2007 Ještě k řezu.Nerozlišujete výchovný řez po výsadbě v 1. až 3.-4.roce a průklestem plodících stromů.Výchovný řez zásadně na jaře,později je dobře,ve stádiu růžového poupěte,v létě jen jako doplňkový řez při bujném růstu.Průklest 5ti a víceletých... celý příspěvek > |  | Lahůdková jablka pro labužníky - Váš favorit, 12.3.2007 Vážení,všichni máte pravdu. Mám jižně od Brna krom jiného 15 odrůd jabloní. Mými favority jsou všechny od Topazu, Spartanu, Glosteru, Angoldu po Florinu, Goldstar, James Grieve, Rosanu i zatracovaný - letos vynikající Jonathan. Ale jak již psáno,... celý příspěvek > |  | Černání větví u jabloní, 12.3.2007 Mám stejný problém u dvou asi 25letých jabloní Red Grieve a Letní průsvitné.Asi před 6-7 lety začala černat vždy jedna větev,pak další.Původně jsem myslel,že je to houbová choroba a zkoušel stříkat běžnými přípravky,lečbez úspěchu.Z osmi stejně... celý příspěvek > |  | ovocnářská školka - Brno a okolí, 12.3.2007 Pokud jste mobilní, doporučuji malý výlet do Střílek - směr Uh. Hradiště, nebo Kadov - směr Pohořelice a Mor. Krumlov, obojí asi 45 km od Brna. Široký sortiment a neodbudou vás. |  | Čačanska lepotice, 12.3.2007 Sice opožděně, ale přece souhlasim s p. Vysloužilem. Záleží na lokalitě i mikroklimatu. Mám Čačanskou lepotici, Čač.najbolju i Stanley, všechny na suchém místě. Veliké plody má Čač.najbolja, neznatelně menší Stanley a střední až menší lepotica. Při... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|