Příspěvky uživatele - 209.58

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kysané zelí - změknutí, 22.12.2008
Dobrý den, neví někdo prosím čím to je že po vykvašení mi nálev v zelí zhoustl -  konzistence zhruba jako řidší bílek?  Před kvašením bylo zelí v kameňáku pod vodou (vymačkanou ze zelí), přikryté plátýnkem a zatížené dřevem a kamenem. Po... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika