Příspěvky uživatele - 11.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
TK, TZ, MT, Holder, 9.10.2008
Lukáši, jaké jsou rozdíly MT8 132.2 vs Viena. Určitě jsi je studoval, tak se poděl, prosím. Já našel třeba kotoučové brzdy vývodák má ale jen 1000ot. min. atd.
MT8 132.2, 7.10.2008
A nájezdovka bude to pravé? Mám obavy, že celková hmotnost vleku několikrát překročí hmotonost MT a v mezních či kritických situacích by aktivní brzdy pomohly srovnat soupravu. Nekritizuji, jen píšu podněty ze skušenosti z aktivně bržděným... celý příspěvek >
Sekačka na 3 ha okrasného trávníku?, 7.10.2008
Tak co 166.14, už jste třeba i vy sám našel něco, co by se vám hodilo pro vaše tři hektary parkové plochy?
MT8 132.2, 7.10.2008
Pěkný pomocníci! Vlek taky pěkná "poctivá" práce! Jen vzhledem ke kvalitě brzd na TK, jeho hmotnosti a velikosti ložné plochy vleku nechtělo by to na ten vlek brzdy? Já bych se bál, to se přiznám.
Sekačka na 3 ha okrasného trávníku?, 6.10.2008
Proto jsem reagoval holou větou. Přece nebudu já řešit členitost a celkovou povahu terénu, nároky na stroj, zda sklápět posečenou trávu do "něčeho" na odvoz či celoroční využití nebo nedej bože finanční poměry tazatele.
Sekačka na 3 ha okrasného trávníku?, 4.10.2008
Jenomže ono jde o okrasný trávník.
Jak zprovoznik úplně nový dvoutakt?, 4.10.2008
Jasně že nemá žádnou specifikaci, vždyť je to kastról. Netvrdím, že nebude mazat, ale tvrdím, že za ty peníze jsou kvalitnější a čitelnější oleje.
Sekačka na 3 ha okrasného trávníku?, 4.10.2008
Třeba Gianni Ferrari.
HQ 55 nemaže, 4.10.2008
Jsou výrobci replik dostupní na netu, aby se člověk podíval co a na jakou pilu dělají?
Technika orby, 4.10.2008
Těžko říct jaký výkon má ta fréza. Já bych řekl kolem deseti koní, ale nevím. Že je to paráda? Stando, co dům, nedal by komponenty?
Technika orby, 4.10.2008
Je třeba sundat motor a podívat se co se stalo. Jestli nechybý matka na seř. šroubu, nebo "neodešla" pružina, která stahuje pakny spojky při poklesu otáček, protože jak se zdá, spojka je v záběru i na vovnoběh, prostě je třeba se podívat.
Pila Stihl 211, 28.9.2008
Pánové mající MS 211 chlubte se! Jste spokojeni, nebo vám pila nenaplnila očekávání? Je zde málo osobních poznatků s touto pilou. Co na to p. 4.83? No ták, nenechte se odradit a pište svoje názory a postřehy. Díky
Rider Stiga nebo Husqvarna?, 27.9.2008
I já si myslím, že je Stiga lepší, ale tu zimní údržbu teda nezávidím. Běda jak napadne těžký mokrý sníh a je ho trochu více. Obávám se, že stroje této i váhové kategorie mají své limity a nemají budku, to taky někdy chybý. Jinak AWD, sekací hlavy... celý příspěvek >
Manuál Vari - Tera systém, 24.9.2008
Pan Kouba má pravdu, jen pokud by se zdálo, že má horní jožisko pod bubíkkem spojky je volné, je to důsledek nedbalosti majitele a nedotahování kličky, která drží čep na přírubě motoru a má zabránit, aby tří manipulaci se strojem rozepnutá spojka... celý příspěvek >
Pila Stihl 211, 23.9.2008
Ne, to bych si pamatoval.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika