|
Příspěvky uživatele - 11.107
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
TK, TZ, MT, Holder, 9.10.2008 Lukáši, jaké jsou rozdíly MT8 132.2 vs Viena. Určitě jsi je studoval, tak se poděl, prosím. Já našel třeba kotoučové brzdy vývodák má ale jen 1000ot. min. atd. |  | MT8 132.2, 7.10.2008 A nájezdovka bude to pravé? Mám obavy, že celková hmotnost vleku několikrát překročí hmotonost MT a v mezních či kritických situacích by aktivní brzdy pomohly srovnat soupravu. Nekritizuji, jen píšu podněty ze skušenosti z aktivně bržděným... celý příspěvek > |  |
|  | Sekačka na 3 ha okrasného trávníku?, 7.10.2008 Tak co 166.14, už jste třeba i vy sám našel něco, co by se vám hodilo pro vaše tři hektary parkové plochy? |  | MT8 132.2, 7.10.2008 Pěkný pomocníci! Vlek taky pěkná "poctivá" práce! Jen vzhledem ke kvalitě brzd na TK, jeho hmotnosti a velikosti ložné plochy vleku nechtělo by to na ten vlek brzdy? Já bych se bál, to se přiznám. |  | Sekačka na 3 ha okrasného trávníku?, 6.10.2008 Proto jsem reagoval holou větou. Přece nebudu já řešit členitost a celkovou povahu terénu, nároky na stroj, zda sklápět posečenou trávu do "něčeho" na odvoz či celoroční využití nebo nedej bože finanční poměry tazatele. |  | Sekačka na 3 ha okrasného trávníku?, 4.10.2008 Jenomže ono jde o okrasný trávník. |  | Jak zprovoznik úplně nový dvoutakt?, 4.10.2008 Jasně že nemá žádnou specifikaci, vždyť je to kastról. Netvrdím, že nebude mazat, ale tvrdím, že za ty peníze jsou kvalitnější a čitelnější oleje. |  | Sekačka na 3 ha okrasného trávníku?, 4.10.2008 Třeba Gianni Ferrari. |  | HQ 55 nemaže, 4.10.2008 Jsou výrobci replik dostupní na netu, aby se člověk podíval co a na jakou pilu dělají? |  | Technika orby, 4.10.2008 Těžko říct jaký výkon má ta fréza. Já bych řekl kolem deseti koní, ale nevím. Že je to paráda? Stando, co dům, nedal by komponenty? |  |
|  | Technika orby, 4.10.2008 Je třeba sundat motor a podívat se co se stalo. Jestli nechybý matka na seř. šroubu, nebo "neodešla"
pružina, která stahuje pakny spojky při poklesu otáček, protože jak se zdá, spojka je v záběru i na vovnoběh, prostě je třeba se podívat. |  | Pila Stihl 211, 28.9.2008 Pánové mající MS 211 chlubte se! Jste spokojeni, nebo vám pila nenaplnila očekávání? Je zde málo osobních poznatků s touto pilou. Co na to p. 4.83? No ták, nenechte se odradit a pište svoje názory a postřehy. Díky |  | Rider Stiga nebo Husqvarna?, 27.9.2008 I já si myslím, že je Stiga lepší, ale tu zimní údržbu teda nezávidím. Běda jak napadne těžký mokrý sníh a je ho trochu více. Obávám se, že stroje této i váhové kategorie mají své limity a nemají budku, to taky někdy chybý. Jinak AWD, sekací hlavy... celý příspěvek > |  | Manuál Vari - Tera systém, 24.9.2008 Pan Kouba má pravdu, jen pokud by se zdálo, že má horní jožisko pod bubíkkem spojky je volné, je to důsledek nedbalosti majitele a nedotahování kličky, která drží čep na přírubě motoru a má zabránit, aby tří manipulaci se strojem rozepnutá spojka... celý příspěvek > |  | Pila Stihl 211, 23.9.2008 Ne, to bych si pamatoval. |  |
 |
|
|
|