Příspěvky uživatele - 11.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
TK, TZ, MT, Holder, 14.11.2008
To nebylo tím že mu dvihlo predok, ale až potom, když to dopadlo zpět na všechny čtyři.
Traktor (mini) pro drobného zemědělce - poradíte?, 12.11.2008
Brouk v hlavě - nepříjemná věc. Znám to. Chce to rozvahu a vytvořit si časový odstup. Problémy, které popisuje pan Houha jsou normální si myslím a mohou se vyskytnout u jakékoli jiné značky. Co je podstatné, že závady byly odstraněny servisem... celý příspěvek >
Motorová pila Oleo-mac, 11.11.2008
Mohl by jste mě vysvětlit jak a podle čeho posuzujete na servisu závadu třeba na el. motoru jestli vznikla "opotřebením" nebo motor je vadný už z výroby, jak zjišťujete kolik má který stroj za sebou a jak prokazujete nevhodné používání... celý příspěvek >
Traktor (mini) pro drobného zemědělce - poradíte?, 11.11.2008
Chtělo by to více informací od pana Houhy. Zajímalo by mě jestli se objevila nějaká netěsnost. Přeba u předních reduktorů, nebo kdekoli jinde.  U stroje, který má kolem sta mth. už musí být jasno.
Na stránkách dovozce to působí zmatečně, nebo nepříliš jasně. Ty fotky FS 254 co tam jsou s čelákem tak to není ten čelák co se běžně montuje. Je to jen jakási ukázka tuzem. výrobce a kdo by moc chtěl má možnost, ale jinak se na FS 254 montuje právě... celý příspěvek >
Klapačka by uzpůsobit asi šla, ale jinak se obánám, že toto zařízení není vhodné k montáži jako čelák či rampovač na traktor Zetor a jemu podobné. Jak konstrukčně, asi by byl úzký, tak hlavně unosnost je omezená vzhledem k použitým sílám materiálu a... celý příspěvek >
Traktor (mini) pro drobného zemědělce - poradíte?, 10.11.2008
Pane Houho, jeden můj spoluobčan si ho i s čelákem taky koupil a po dvou dnech skoro nebrzdil. Byla to věc doseřízení a vše funguje jak má. Probíral jsem se dílenskou příručkou a ty brzdy jsou fakt až geniálně jednoduchý. Traktor sice nemá reduktory... celý příspěvek >
motor jikov, 10.11.2008
Já mám spojku na motoru jikov od roku 91 a v podstatě o ní nevím.
Traktor (mini) pro drobného zemědělce - poradíte?, 9.11.2008
Na jejich asi dobrou kvalitu přisli holanďani i němci, kde se prý prodávají daleko víc než v ČR. Pokud ho chcete vidět na videu, zadejte na... tube lenar je tam i s čelákem. Jen připomenu, že na tyto stroje je třeba pohlížet stále jako na... celý příspěvek >
Jen na okraj malotraktor FS 254 nepochází od Jinma c.o. což je jen čínský výrobce podobně jako YTO. FS 254 patří do jakéhosi společného podniku fa. Mahindra Indie a závod produkující tento stroj je v číně. Jinak Mahindra ve "světě traktorů"... celý příspěvek >
Na Vás jsem myslel pane Houho, když jsem psal o FS 254. Chtěl bych se Vás zeptat na provozní brzdy malotraktoru. Nic za tím nehledejte prostě je jim co vytknout? Bylo potřeba doseřízení - až si sedly?
Čínský malotraktor není špatná volba. Ovšem já bych se přimluvil již za FS 254, který také dováží jedna česká firma. Cena je vyšší než 204, ale stroj má plně reverz. a sinchron.převodovku, větší světlost atd. Za zmínku stojí i dvojitá spojka,... celý příspěvek >
motor jikov, 7.11.2008
Na spojce není co štelovat. Na tom dlouhém šroubu s pružinou se samojistná matka a ta se stopro nepovoluje. Když se mění čelisti spojky preventivně se dává i nová pružina, aby se předešlo použití staré možná vyhřáté pružiny, protože když už se... celý příspěvek >
Jak spravne vycistit filtr?, 6.11.2008
Ano každopádně jarová voda. Je šetrnější k molitanu. Pokud máte potřebu napouštět molitan. filtr něčím mastným, pak jsou k tomu přímo urřené oleje a motorák mezi ně nepatří. Také bych se držel toho, co říká výrobce o údržbě filtru.
Rider Stiga nebo Husqvarna?, 5.11.2008
Ten sweeper ale potřebuje určitou rychlost na to, aby dohodil posekanou trávu do sběrné vany, která nemá osnivou kapacitu. Když se jede rychle klidně ji přehodí. Teréní nerovnosti taky nemá moc rád a co jsem se setkal s tímto... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika