Příspěvky uživatele - 11.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
BDR 700, 11.2.2009
Je to tak! Když je hustá tráva je to moc i na Samsona se záběrem 56 cm. Dnes už má Samson čtyři nože a jiný typ soukolý, takže zase o něco lepší a ta korekce záběru je holt nutná u každé této bubnovky. Vari má dnes taky dvoububnovku 120cm záběr a... celý příspěvek >
Jaký motor pro Vari IV GCV160/GCV190, 11.2.2009
No a kolik teda za ten motor chtěl? Byl motor v červeném plastu?
BDR 700, 11.2.2009
Vzhledem k tomu, že BDR 700 má ve své kategorii nejširší záběr a konstrukce opravdu umožňuje jen že posečená hmota musí projít mezi bubny dále jsou to otáčky obou bubnů je tato bubnovka dost náročná na výkon. Při tak velké hmotě, kterou popisujete,... celý příspěvek >
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 9.2.2009
Tou spávnou volbou kotouče je myšlena síla kotouče? Pokud ano, myslel jsem si, že na tom zas tak nezáleží neb se brousí stranou kotouče, ne? Rádius na vrcholu kotouče chápu, ale toto ne.
Jaký motor pro Vari IV GCV160/GCV190, 8.2.2009
Řada GXV samozřejmě existuje, ale po inovaci motor změnil částečně rozměr a cenu a Vari ho vyřadila ze sortimentu a tím pádem ho nenabízí nikdo. Tento motor je v kategorii profi a je to nej, u Hondy ve vertikálech. Pokud ho máte možnost získat jetý... celý příspěvek >
Honda HRG465C2/GCE135E Vari DSK 316, 8.2.2009
Není zač!
Oba tyto motory, použité na Vari, mají regulátor otáček. Správně jste našel hodnotu hondy, ta má regulátor nastaven na 3600ot. a motory Jikov jsou nastaveny na 4700ot. Těch šest tisíc je max. možné motoru. Regulátory ty motory prostě nepustí do... celý příspěvek >
Než začneme řešit kde a za kolik sehnat motor víte, že motor Honda bude mít o cca 1 100 ot. min méně než jikov? Počítáte s tím, že by se zde mohla projevit nedostatečná obvodová rychlost na nožích bubnového sečení? Jedna z maličkostí je také upravit... celý příspěvek >
Finančně to není jen o nákupu unašeče spojky a spojky jako takové. Je toho víc.Jde o to, že tento motor, vzhledem k jeho výkonu, už není na vaši představu vhodný. Strácí nejen na výkonu, ale i díky konstrukci na kroutícím momentu. Dovolím si říci -... celý příspěvek >
Zahradní traktor na 1,5 ha, 1.2.2009
Jakou má cenu ten šestihran řemen na Wiking?
Koupě silnější motorové pily, 26.1.2009
Já bych se ještě přidržel toho řetězu 3/8. Pane anonime napište, zda pily Stihl MS 270 a MS 280i přišly z Modřic s tímto řetězem tzn že je výrobce dodal s touto řeznou soupravou.
Husqvarna versus SD, 25.1.2009
To nemůže fungovat! Když se zaregistuji, tak se tam objeví nějaké jméno, ale ostatní zůstane. Pak se vyskytne příspěvek s "mojí" IP adresou bez přihlášení a už ho mám zase na krku, že J.S. I když já jich mám vlastně pět nebo kolik tak si... celý příspěvek >
Husqvarna versus SD, 24.1.2009
Čestně prohlašuji, že jsem tento příspěvek  host - xxx.xxx.11.107 (?), 20.1.2009 17:38 NEPSAL!! Pak se taky nedivím, že mě někdo osočuje z něčeho co jsem nenapsal. Co mi k tomu řeknete Zahrado?
Husqvarna versus SD, 20.1.2009
K spolehlivosti Dolmaru,  vlastním typ 111 už řadu let, kácení a řezání všeho druhu a absolutně bez nejmenších problémů.Pouze běžná údržba a občas výměna svíčky.Na pořádné dřevo mám Jonsered CS 2171.Je to sice jiná pila, ale pokud srovnám... celý příspěvek >
Orebni navleky na Vari, 16.1.2009
Orebné návleky by pomohly a výrazně. Je třeba ale dbát zvýšené opatrnosti hlavně při otáčení. Orebné návleky zajistí dost dobrou záběrovou schopnost a při korekci a protipohybu obsluhy nic neproklouzne a lehce se stane,, že může stroj... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika