Příspěvky uživatele - 11.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zelena zahrada, 19.2.2009
Pedro, telefon jsem zvedl a dá se říci, že jsem se domluvil.
jaký zvolit křovinořez, 18.2.2009
Já také používám křovinořez SOLO už přes deset let "na doma" a nemám co bych mu vytkl. Musel jsem vyměnit palivovou hadičku to je jediný zýsah do stroje. Dnes však dělám vše pro to, abych si mohl pořídit Stihl FS 130. Nemám obavy, že mi... celý příspěvek >
Zelena zahrada, 17.2.2009
Podívejte já vám něco napíšu. Stihl CZ je to nejhorší zastoupení z okolních republik. Po deseti letech ne že neexistují ND ale oni na to prostě kašlou lžou lidem. Mám s tím osobní zkušenost. Kdekoli v okolních státech na dotaz dostupnosti ND na stroj... celý příspěvek >
Zelena zahrada, 17.2.2009
Tak nějak to vidím i já. Navíc cenový rozdíl 3 600kč by měl být k zamyšlení pro Stihl Modřice. Věřím tomu, že zboží Stihl v ZZ pochází ze zemí EU. Nejsem žádný obhájce ZZ ale mají i dva kamenné obchody a servis dělají na všechno jejich prodávané... celý příspěvek >
Zahradní stroje a jejich údržba, 13.2.2009
Je dost lidí, kteří měří hladinu oleje v motoru nezašroubovanou měrkou a vy si je taky určitě dovedete představit a aby nepřelili dají mezi rysky. Jenže ono to po zašroubování je přes. Vytáhnu jim z motoru 60-70ml oleje které jsou na měrce už dost... celý příspěvek >
Jaký motor pro Vari IV GCV160/GCV190, 13.2.2009
Jsem jenom rád, že to potvrdí taky někdo jiný a ví jak to je.
Zahradní stroje a jejich údržba, 13.2.2009
11.107 (?), 12.2.2009 17:49 - Co máte se zárukou?? Gl. Já? Nic. Proč? K množství oleje v motoru.  Měli by jste si nejdřív říct o jaké množství "přes" se jedná než budete řešit co by se kdyby se. Je taky jedno jestli má motor... celý příspěvek >
BDR 700, 12.2.2009
Jasně že každé jedno stéblo nebude metr dvacet. Ono stačí když při husté první trávě je těch osdesát-devadesát a musíte korigovat záběr. Nezlobte se, ale nevím na jakou sekačku se v tom odkazu ptáte. Ještě mě napadlo, podívejte se na BDR 600. Mohla... celý příspěvek >
Zahradní stroje a jejich údržba, 12.2.2009
Paní Jano tomu FG 201 neběží náhodou ještě záruka?
Jaký motor pro Vari IV GCV160/GCV190, 12.2.2009
To jsem čekal že to bude míň. V Č.B. firma myslím Jikov na výstaně nabízela travní sekačky s tímto motorem a celý stroj stál pět šest tisíc. Cena za takový motor   je vysoká a taky kdo ví jak to je. Nákup za čtyři a pome... Nešel... celý příspěvek >
Zelena zahrada, 12.2.2009
No právě! Cenový rozdíl je opravdu zajímavý. Už vidím, jak se nám servisáci Stihlu smějí. Ať. Posílal jsem jim už i upomínku na můj dotaz. NIC. ZZ jak kdyby neexistovala. Když tam zavolám bude zase ostuda. Já se znám. Čekám tedy jak to... celý příspěvek >
BDR 700, 12.2.2009
Někdo se ptal, co mě na RZS 69 nenadchlo. 1. plastové rozety pojezdu - zanáší se posečenou trávou 2. při vyplém motoru není možné manipulovat se strojem. Až po ručním odtažení pojezdu za řemenici pojezdu a to jen do doby, než ji řemen přitáhne... celý příspěvek >
BDR 700, 11.2.2009
Problém bude cena a zda vůbec, vzhledem k výměře, je tento stroj vhodný. Udělal jsem pár chyb při popisu, napsal jsem, že u BDR 1200 je jen jeden řemen - jsou tam dva a že jde na jednu z převodovek bubnu -  nejde jde na jakousi předlohu.... celý příspěvek >
BDR 700, 11.2.2009
Jé vidíte, na ty dělé brzdy jsem zapoměl. Ovládání směru je fakt dobrá věc. Lehčí to snad být nemůže. O tu spotřebu bych takový strach neměl. Řekl bych, že po hodině si každý rád odpočine při dotankování z kanistru a za tu hodinu toho poseče myslí... celý příspěvek >
Zelena zahrada, 11.2.2009
No, já od nich zatím nic nemám a vypadá to, že asi ani mít nebudu. Chtěl jsem si koupit křovinořez Stihl FS 130 a protože motor má techniku 4MIX musí se po určité době provést seřízení, které má vliv na další záruku. Od ledna se snažím z nich dostat... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika