Příspěvky uživatele - 11.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Náhradní díly stihl, 6.9.2009
Háček je v tom, že Jirka není jediný, který má zkušenost s nekomunikací Modřic. Já třeba reagoval na jejich žádost prostřednictvím tištěného opčasníku, který se obracel k "širokým masám" uživatelů a příznivců značky. Samozřejmě jsem se na... celý příspěvek >
Náhradní díly stihl, 5.9.2009
Proč bych s tím neotravoval centrálu, když autor. prodejci a tudiž i servisy berou ND právě odtud a tvrdí, že pokud není díl na skladě v centrále je i pro ně nedostupný. Vzpomínám si, jak v jednom čísle svého časopisu psali o padělcích pil Stihl a s... celý příspěvek >
Náhradní díly stihl, 4.9.2009
Vážený pane Mirku, pokusím se vám to popsat po lopatě. V servisu: "dobrý den potřeboval bych tento díl na tuto pilu Stihl. To už nemám a pochybuji že je to ve skladu. Děkuji nashledanou". To samé v druhém servisu. Volám do Brna-Modřic"... celý příspěvek >
Náhradní díly stihl, 4.9.2009
Chtěl jsem původně mlčet, ale nedalo mi to. České zastoupení firmy Stihl je to nejhorší s čím jsem se setkal. Neochota nezájem jakkoli někomu pomoci. Díl, který je pro ně, vzhledem k ukončení výroby a desetileté lhůtě nedostupný a nesehnatelný... celý příspěvek >
Fígl na prokypření půdy - kultivátor atd.?, 31.8.2009
Podle popisu stavu půdy a časové tísně bych neprodleně kontaktoval někoho, kdo má zakladač trávníků nejlépe za jednoosák. Tvrdá zemina mu nevadí je to něco jako rotaváror, jen se točí proti směru jízdy a ještě několikanásobně rychleji. To vše v... celý příspěvek >
Motor jikov, 30.8.2009
Jde o to, po kolika letech to zapalování odešlo. Kdyby, dejme tomu, po osmi letech a byla to první závada řešil bych to koupí nového bezkontaktního a hotovo. Bohu žel tento druh nevykazuje co kus to bezproblém, ale psíše naopak. Katastrofální situace... celý příspěvek >
Přechod z benzínu speciál na benzín naturál?, 28.8.2009
A oklolik by, podle vás, měl být předstih vyšší při sřizování motoru z BA 91 na BA95?
Motorová pila do 6000, 27.8.2009
BA 98 zvětšuje provozní teplotu motoru a nemá hmatatelné opodstatnění pro používání takovéto technice. Je to jen vyhazování peněz, ale jak chcou vaši, našim je to jedno.
Vyoravaci pluh na malotraktor (agzat, vari,...), 25.8.2009
Tak to je vidět i z fotek. Noha radlice od Agzatu je na konci kovaná a upravená do nastavovacího tělesa. Ta truhá jak kdyby byla trubka a na ni navařený plocháč s přizpůsobením do telesa.
Honda GCV160 motor nelze nastartovat, 22.8.2009
Snažím se jen zjistit, z jakého důvodu BA 95 Natural může zapříčinit víše popsanou závadu. Podle mne to tak jasné není a benzin BA 95 Natural je přesně ten, který doporučují v motorech Honda používat ještě s doporučením na kvaliní pohonné hmoty.... celý příspěvek >
A ty čtyři oktany navíc přidírají dřík ventilu, jo?
Stihl ms 211, 22.8.2009
Ano, chápu.
Stihl ms 211, 22.8.2009
Vaši otázku nezlehčuji, ale co jiného může bránit povolení matice než protáčející se šroub. Myslím, že kdyby se šroub neprotáčel po půl otáčce maticí by šla prstama. Teď už je jen otázka, jestli si to takhle dotáhl majitel, nebo to takto... celý příspěvek >
V čem je Natural 91 (speciál) jiný než Natural 95? Předpokládám správně, že jste neměl na mysli olovnatý speciál?
Vari - převodovka DSK-317, 20.8.2009
Tak pokud jste stále nezavrhl nákup nové převodovky, pak i já říkám raději novou. Aby mě zde zase někdo nenapadal s dýlerství poradil bych ještě poohlédnout se u dakru po třírychlostní převodovce nebo máte-li blízko do SK u fa. Šupa. Ti by mohli mít... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika