|
Příspěvky uživatele - 11.107
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motorová pila Oleo-mac, 9.2.2010 Pane, chcete říci, že prodavač připouští, že oficiální prezentace zboží a informace v ní je zkreslená, nebo-li že Mountfield lže? No, prosím, někde to už ani ti zaměstnanci neunesou. |  | Motorová pila Oleo-mac, 9.2.2010 Ano, to chápu. Přece když jdu kupovat nějaký stroj tak kašlu na vodu, kameru a další a hledím co je "ve stroji" a ne k němu a za kolik to je. |  |
|  | Motorová pila Oleo-mac, 9.2.2010 Ale, Pán nám nějak otáčí |  | Motorová pila Oleo-mac, 9.2.2010 Dobrá, k čemu je tedy ta sedmiletá záruka, když u tříletých strojů nejsou uznábány záruky pro opotřebení a bez potřeby prokazování že tomu tak je. Majitelé tvrdí, že stím skoro nedělali v servisu zase, že s tím dělá denně. To nemám na mysli tzv... celý příspěvek > |  | Motorová pila Oleo-mac, 9.2.2010 A co řeknete přátelé na toto
Nebo co říkáte na toto
Motorová pila OM 956 - profesionální pila od renomovaného výrobce Oleo-Mac pro zpracování a těžbu velkého množství dřeva. Vynikající poměr výkonu, hmotnosti a ceny řadí tento model na špičku ve... celý příspěvek > |  | Opět olej pro 2T, 5.2.2010 U pil to je už naštěstí vyřešeno. Kdo poslechne lije tam to, co tam patří. Kdo neposlechne a navíc tomu moc nerozumí diví se.
Já se ale snažím zjistit kvalitu oleje TORO pro dvoudobé motory. Moc se mi to nedaří a olej Oleo mac, jak doporučují tam... celý příspěvek > |  | Olej stihl HP, 31.1.2010 To jsem fakt nečekal
Proč si někteří jezdí pro decky? Ač to nikdo z nich nepřizná, neumí míchat!! Mají asi problém s poměry, protože co může být dražšího, než nákup litru oleje po deckách a ten litr je si myslím tak akorát rozumné množství na doma.... celý příspěvek > |  | Olej stihl HP, 31.1.2010 Já bych se chtěl zeptat, komu dělá prodlém používat olej do benzínu od toho samého výrobce, který mu vyrobil i pilu. Já nevěřím tomu, že v prodejně Stihl, Husqvarna a ani Dolmar někomu dájí olej, který se pro provoz té které pily nehodí. Že to má... celý příspěvek > |  | Olej stihl HP, 30.1.2010 Vlastně jsem se spletl. Šlo o Castrol Super TT. Vy máte svého známého, kterému asi věříte, já zase svůj zdroj. |  | Olej stihl HP, 30.1.2010 Já vím, ale co už, no. Jak jsem ho poznal já, lidem se dělají pecky na svíčce po změně oleje o ní neví, má na sobě jakoby větší nános sazí ap. Nemůžu říct, že by byl původcem zadření nebo přidření. Takový jsnovidec nejsem |  |
|  | Problém motor Tera, 30.1.2010 Bych si s tím nelámal hlavu. Ten M2T je jasný i proč a co se týká TSF, když nenapíše proč nebo v čem je to jen výkřik do tmy a kdyby to byl olejář věděl by a určitě i napsal proč. |  | Olej stihl HP, 30.1.2010 Používání oleje Stihl v pilách Stihl je myslím jejich záruční podmínka. Pokud ten olej je přes dvě stovky jde o olej Stihl HP. Červený olej Stihl v litrovce s českým textem je olej zde stáčený pro daelary na pult, jeho základem je Castrol TT a... celý příspěvek > |  | Olej stihl HP, 30.1.2010 1b, co jste popsal není určitě jediný text na obalu. Co je to za zelený olej Stihl? Není to ten HP?
Jinak o olejích a oleji Stihl je zde už vlákno. I pan J.S se tam napsal dost a dost. Je tam i odpověď na to, proč nenajdete na některých obalech... celý příspěvek > |  | Vari - převodovka DSK-317, 24.1.2010 Ano to jste byl skutečně u výrobce. Mám ale zato, že z Prakovců (slévárna)se pro Vari odebíraly jen odlitky převodovek. Opracování a obsah se dělal v ČR. Ozubená kola, šnek. soukolí stopro. |  | Vari - převodovka DSK-317, 23.1.2010 A kdo to podle Vás je? |  |
 |
|
|
|