Příspěvky uživatele - 11.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová pila Oleo-mac, 9.2.2010
Pane, chcete říci, že prodavač připouští, že oficiální prezentace zboží a informace v ní je zkreslená, nebo-li že Mountfield lže? No, prosím, někde to už ani ti zaměstnanci neunesou.
Ano, to chápu. Přece když jdu kupovat nějaký stroj tak kašlu na vodu, kameru a další a hledím co je "ve stroji" a ne k němu a za kolik to je.
Ale, Pán nám nějak otáčí
Dobrá, k čemu je tedy ta sedmiletá záruka, když u tříletých strojů nejsou uznábány záruky pro opotřebení a bez potřeby prokazování že tomu tak je. Majitelé tvrdí, že stím skoro nedělali v servisu zase, že s tím dělá denně. To nemám na mysli tzv... celý příspěvek >
A co řeknete přátelé na toto Nebo co říkáte na toto Motorová pila OM 956 - profesionální pila od renomovaného výrobce Oleo-Mac pro zpracování a těžbu velkého množství dřeva. Vynikající poměr výkonu, hmotnosti a ceny řadí tento model na špičku ve... celý příspěvek >
Opět olej pro 2T, 5.2.2010
U pil to je už naštěstí vyřešeno. Kdo poslechne lije tam to, co tam patří. Kdo neposlechne a navíc tomu moc nerozumí diví se. Já se ale snažím zjistit kvalitu oleje TORO pro dvoudobé motory. Moc se mi to nedaří a olej Oleo mac, jak doporučují tam... celý příspěvek >
Olej stihl HP, 31.1.2010
To jsem fakt nečekal Proč si někteří jezdí pro decky? Ač to nikdo z nich nepřizná, neumí míchat!! Mají asi problém s poměry, protože co může být dražšího, než nákup litru oleje po deckách a ten litr je si myslím tak akorát rozumné množství na doma.... celý příspěvek >
Olej stihl HP, 31.1.2010
Já bych se chtěl zeptat, komu dělá prodlém používat olej do benzínu od toho samého výrobce, který mu vyrobil i pilu. Já nevěřím tomu, že v prodejně Stihl, Husqvarna a ani Dolmar někomu dájí olej, který se pro provoz té které pily nehodí. Že to má... celý příspěvek >
Olej stihl HP, 30.1.2010
Vlastně jsem se spletl. Šlo o Castrol Super TT. Vy máte svého známého, kterému asi věříte, já zase svůj zdroj.
Olej stihl HP, 30.1.2010
Já vím, ale co už, no. Jak jsem ho poznal já, lidem se dělají pecky na svíčce po změně oleje o ní neví, má na sobě jakoby větší nános sazí ap. Nemůžu říct, že by byl původcem zadření nebo přidření. Takový jsnovidec nejsem
Problém motor Tera, 30.1.2010
Bych si s tím nelámal hlavu. Ten M2T je jasný i proč a co se týká TSF, když nenapíše proč nebo v čem je to jen výkřik do tmy a kdyby to byl olejář věděl by a určitě i napsal proč.
Olej stihl HP, 30.1.2010
Používání oleje Stihl v pilách Stihl je myslím jejich záruční podmínka. Pokud ten olej je přes dvě stovky jde o olej Stihl HP. Červený olej Stihl v litrovce s českým textem je olej zde stáčený pro daelary na pult, jeho základem je Castrol TT a... celý příspěvek >
Olej stihl HP, 30.1.2010
1b, co jste popsal není určitě jediný text na obalu. Co je to za zelený olej Stihl? Není to ten HP? Jinak o olejích a oleji Stihl je zde už vlákno. I pan J.S se tam napsal dost a dost. Je tam i odpověď na to, proč nenajdete na některých obalech... celý příspěvek >
Vari - převodovka DSK-317, 24.1.2010
Ano to jste byl skutečně u výrobce. Mám ale zato, že z Prakovců (slévárna)se pro Vari odebíraly jen odlitky převodovek. Opracování a obsah se dělal v ČR. Ozubená kola, šnek. soukolí stopro.
Vari - převodovka DSK-317, 23.1.2010
A kdo to podle Vás je?
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika