|
Příspěvky uživatele - 160.221
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolmar 115i, 30.1.2009 Potřebuji konzultaci- po seřízení pila chytala , ale při práci a volnoběhu občas zhasínala a ohřátá špatně chytala . Zvýšil jsem bohatost směsi a seřídil volnoběh. Když jí nyní startuji studenou tak sice chytne, ale než se ohřeje zhasíná, nebo... celý příspěvek > |  | Dolmar 115i, 19.12.2008 Vyčerpávající. Moc díky. Zítra snad vyzkouším a podám zprávu. J.K. |  |
|  | Dolmar 115i, 19.12.2008 Zdravím vespolek. Nevíte, prosím, jak nastavit karburátor 115 do nějaké základní polohy - ve volnoběhu má dost otáčky (řetěz se točí) a pila má v tahu docela vysokou spotřebu paliva(asi hodně bohatá směs). Stav motoru je dobrý, moc toho... celý příspěvek > |  | Motorová pila řetěz, 14.12.2008 Jak jsem řekl, nechám tam 3/8. Těžbou slabého dřeva se živit nemíním a vibrace z 10kubíků dřeva ročně mi ruce neupadnou. Snadnost broušení to vyváží. Děkuji. |  | Motorová pila řetěz, 14.12.2008 Děkuji. Asi to nebudu komplikovat a zůstanu u 3/8. Výkon motoru dostačuje? J.K. |  | Motorová pila řetěz, 14.12.2008 Zdravím vespolek. Mám dotaz : vlastním Dolmar 115i s lištou a řetězem 3/8 - 1,5mm. Protože plánuji koupi nové lišty a řetězu, nebyl by (po výměně řetězky) vhodnější rozměr.325? Pilu používám většinou na palivové dřevo do průměru 50cm. Dík. |  |
 |
|
|
|