Příspěvky uživatele - 7.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
vlašťovičník - bradavice, 29.9.2008
Bradavice je jedno z virově způsobených onemocnění na které dobře zabírá psychoterapie. Také můžete vzít fazoli, rozpůlit jí, bradavici narušit aby se objevila kapka krve a tu dát na fazoli, tu o půlnoci zakopejte na křížení cest nebo pěšin - co se u... celý příspěvek >
Svářečka x invertor, 29.9.2008
zapodobnou cenu jste mohl mít výkonnější invertor od českých renomovaných výrobců.
Odstranění pařezu, 28.9.2008
i tak jsem pracoval, lano mezi stromy, ale stejně to byla dřina jako prase :-))
Odstranění pařezu, 28.9.2008
Já si pomáhal heverem a kořeny odřezal, ale i tak to bylo opravdu peklíčko
kvalita travy, 28.9.2008
přečtěte si zde již proběhlé diskuse, najdete zde odpovědi na Vaši otázku, zakládat nové vlákno k již proběhlé diskusi není racionální, stačí deset minut práce a vše potřebné se dozvíte právě na tomto webu
Odstranění pařezu, 27.9.2008
Sám jsem před necelými deseti lety koupil dům a na zahradě likvidoval a vykopával 16 ovocných stromů - byl to moc hezký sport. Dpufám, že mne to již nepotká..
nebezpečný smrk, 26.9.2008
V podstatě s Vámi souhlasím, ale já se vyjadřoval pouze k " ošetření řezu". nicméně dotaz tazatele byl  "pokácet, nebo prořezat?". Osobně bych ze solitérně stojícího vysokého stromu měl strach. Roky jsme žertovali na adresu... celý příspěvek >
nebezpečný smrk, 26.9.2008
"ošetření" řezu hlínou, nebo dokonce kravincem je stejně účelné, jako použití dětí coby živých minohledaček. Takové "ošetření" dokazuje jediné - strom byl před řezem ve skvělé kondici, protože přežil navzdory poskytnuté péči.
Údržba trávníku, 26.9.2008
Netuším kde bydlíte, berte to selským rozumem - pokud žijete někde v podhůří, nebo horách, nepouštěl bych se do toho (myslím skutečně prořezání), pokud jste v měkčích klimatických podmínkách a víte ze zkušenosti, že u Vás tráva ještě pár týdnů... celý příspěvek >
Krtek - a je to, 26.9.2008
Krtci jsou u nás na zahradě vyhynulým druhem, naši i hostující kočičáci je dokonale vyhubili, občas donesou nějakého hryzce a dokonce ulovili i jednu depresivní veverku - zkušenost navíc praví, že dobře doma živený kočičák hubí drobné hlodavce a... celý příspěvek >
Jak se zbavit vojtěšky v trávníku?, 26.9.2008
V tom je to kouzlo, tráva přežije, vojtěška odejde :-)), to je rozdíl mezi selektivním herbicidem (bofix, sterane a další) a nonselektivními herbicidy (Glyfosfát) :-)))))
Rychlerostoucí živý plot, 18.9.2008
Pyracanty se nebojte, píchá jen když se skrze ní někdo snaží prolézt. Sám mám malé dítě a žádná tragédie se na zahradě, kde je 12m dlouhý dělící živý plot z Pyracanty se zde nekoná. ´Je zbytečné být příliš protektivní. PYracanta opravdu... celý příspěvek >
Formy na výrobu zámkové dlažby, 12.9.2008
ano a poctivě zakalkulujte i svoji práci, samozřejmě, pokud se to pro Vás stane koníčkem a radostnou náplní volných chvil je to jiná pak jiná situace.. Pokud ale výroba dlažby není vaším koníčkem a závislostí, je domácí výroba tím nejdražším řešením... celý příspěvek >
Formy na výrobu zámkové dlažby, 12.9.2008
to je ale ohavnost, betonová zámkovka mne neuráží, ale napodobenina kamene skutečně odpovídá ruskému naturelu. Navíc jak koukám, ceny nejsou o moc lepší než zlomkový kámen...
základy pod skleník, 12.9.2008
jistě jste neudělal chybu, řešení je to ale extrémně pečlivé
Další diskuze:  2122  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika