|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Literatura - pily, křovinořezy, 23.1.2010 Literatura týkající se této oblasti není, je však několik webů, kde rady "jak na to", tedy na základní úkony patřící do údržby a práce s těmito stroji, jsou podrobně popsány a vyobrazeny. Ostatně podle některých příspěvků na tomto fóru,... celý příspěvek > |  | Pistni krouzek, 23.1.2010 Pro 118.44, doporučuji vám nejprve si ujasnit myšlenky, přečíst si celou diskuzi, jednotlivé příspěvky a hlavně, zapátrat v minulosti! Za 1. nikdo žádné sci fi netahá, tím spíše, že stráta argumentů ani nenastala! Za 2. pily Oleo-Mac jsou prostě pily... celý příspěvek > |  |
|  | Pistni krouzek, 23.1.2010 Tak vážení, podívejte se na tuto stránku , spusťte úplně dole v levo animaci a myslím, že po dotažení detailů jako startování, převody u vozidel, se bavíme o ničem. Výkonová špička při polovičních otáčkách, nízká spotřeba atd. atd. Kugelmotor, to je... celý příspěvek > |  | Dekompresní ventil, 23.1.2010 Tak tak, neboli bať bať. Moje skušenost, přátelé z firmy dovážející svíčky NGK přímo, není problém ti dovézt tyto s pevnou koncovkou, po návratu, je to problém, fabrika jich vyrábí jen počet objednaný STIHLem! |  | Pistni krouzek, 23.1.2010 Nebral jsem to jako napadání :-), byla to jen lehká půlnoční špička. SR 320 má pístní kroužky dva, podobně jako většina STIHL strojů, mmch jsou to velice kvalitní rosiče a téměř bez problémů. Přeji vám ať ještě dlouho slouží.
K počtu kroužků, každá... celý příspěvek > |  | Pistni krouzek, 22.1.2010 Řekl bych, že každý servisák, ale obávám se že mne setřete opět. Jen pro zajímavost, který že to byl rosič s jedním pístním kroužkem od STIHLu? |  | Dekompresní ventil, 22.1.2010 Michale, už zase jste stratil brýle? NE má sundat! Může sundat! Cítíte ten rozdíl? Ano, všechny současné STIHL pily mají fajfku na svíčku s pevným koncem, tedy nešroubovacím! A nejen STIHL. Originál pro STIHL svíčka BOSCH WSR6F s pevným koncem stojí... celý příspěvek > |  | Náhrada za Homelite XL2, 22.1.2010 Jirko, asi jste mnoho Homelite XL 2 v rukách neměl, pokud je pro vás tato pila, při jejím obsahu "slaboučká". MS 211 má vyšší obsah, srovnatelná je MS 181 (31,8 cm3, 35,2 cm3, XL 2 - 33cm3). Často je až neuvěřitelné co a jak dlouho pily... celý příspěvek > |  | Pistni krouzek, 22.1.2010 Nejsem J.S., ale tuším jeho odpověď, za sebe jen - kvůli kompresi kdy? a tím pádem životnosti a výkonu motoru?. Jste přesvědčen, že dva vytlučené pístní kroužky udrží déle kompresi na slušné úrovni než jeden? Ano, prasklý jedne ze dvou udrží... celý příspěvek > |  | Pistni krouzek, 22.1.2010 Pardon J.S., ale legendární HQ 266 nikdy nebyla XP, ale SE nebo SG a měla svého času i 2 kroužky 1,2 mm. 266 "XP" nikdy legendární nebyla, už jen pro plastovou brzdu a kryt ruky. To bylo první co z ní šlo téměř vždy dolů a hajdy staré... celý příspěvek > |  |
|  | Dekompresní ventil, 22.1.2010 Co se týče vás Michale, tak vám jde vždy vše opačně než každému. Jen by mne zajímalo kde se na svíčkách BOSCH bere ta hliníková "hlavička "? Pokud vím tak svíčky BOSCH, tedy svíčky pro STIHL žádnou "hlavičku" nemají a ani mít... celý příspěvek > |  | Dekompresní ventil, 22.1.2010 Občas použiju šroubovák jako pomocné páčidlo, ale to opravdu neskušeným nedoporučuju! Může dojít k vytržení perka z kabelu a je problém, na to už je třeba opravdu cit a "znát", navíc při větším zabrání většinou zůstávají stopy na krytu.... celý příspěvek > |  | Dekompresní ventil, 22.1.2010 Tak to je celkem běžný problém u STIHLu, těsná, špatně demontovatelná fajfka. To máte úplnou pravdu, jenže lepší je těsná, držící fajfka, než padající. Ona se tam spojuje těsná fajfka a ne zrovna ideální (pro demontáž botky), konstrukce krytů u... celý příspěvek > |  | Dekompresní ventil, 21.1.2010 Jak je pila stará, mírnou vůli může mít, ale "vakl "? |  | Pila Aram-Trade-Tools, 21.1.2010 Pane nejprve P.O., dnes Josefe Novotný, co vidíte vy mi je srdečně jedno, na to se spolehněte. Firma "Oregon Písek " bohužel žádná není, pokud takovou najdete v jakémkoliv registru firem, omluvím se vám. Nyní co vidím já, člověka zasaženého... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|