Příspěvky uživatele - 96.63

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou barvu pouzit na spodni cast sekacky, 1.8.2010
Mozna Eternal. Ja jsem kdysi natrel venkovni kovova futra Luxonolem. I kdyz je to lazura na drevo, tak stale drzi a neloupe se. Myslim, ze tim natirali i strechy. Moc bych to neresil. Stejne vam to kameni omlati. Nejdulezitejsi je mechanicky vycistit... celý příspěvek >
Sud na vodu, 31.7.2010
Chce to trochu patrat. Existuji burzy nebo v nejlepsim pripade fabriky, kde stolitrove modre sudy prodavaji jako nevratny obal zamestnancum za smesne castky. Byl jste se podivat ve sbernych dvorech? R.
Způsob čištění molitanového vzduchového filtru v křovinořezu, 31.7.2010
Nevim co se tu pořad řeší? Pan J.S. to snad napsal jasně ne?! Ja tedy moc motoru s molitanem nemel, ale kdyz tam byl, tak byl vzdycky napušteny olejem. R.
Zadřená ložiska v křoviňáku, 30.7.2010
Jestli bude zbytek krovinorezu v poradku, tak si tu Hondu kupte. Take jsem nahradil dvoutakt Hondou. Stejny vykon, ale vyšší a vyrovnanější kroutící moment. Spojka i rozteč šroubů sedly. Myslim, ze nekteri vyrobci maji jakysi standard pro rozmery.... celý příspěvek >
Zadřená ložiska v křoviňáku, 30.7.2010
Nebylo by lepsi koupit novy motor, treba Hondu GX35? R.
Dekarbonizace motoru u rotacni sekacky?, 23.3.2009
Pouzivam Castrol Garden 4T, Shell helix ultra 5w-40, Castrol TTS a Mogul TSF. Jeste jsem se chtel zeptat jestli muzu oleje sjednotit, napr. 4takty nejaky Mogul 5w-40 a 2takty Mogul TSF abych nemusel mit pro kazdy motor jiny olej? R.
jonsered, 24.1.2009
Pane Radku nevim jestli jsem to dobre pochopil, tim bratrem by mel byt Zenoah Komatsu? Pokud se tyka pil mohl jsem srovnat Stihl s Jonseredem a Jonsered je hodne odpruzeny. Uplne se houpal na rukojeti, ale je to muj subjektivni nazor. R.
Tvrdá voda a sodovka, 24.1.2009
Mam jenom povrchni znalosti, ale jablecny ocet je zasadotvorna potravina treba jako cerstva citronova stava oproti pamerancum apod., ktere jsou kyselotvorne. Zalezi na nejake rotaci molekul, ale pokud se o tuto problematiku zajimate, jiste naleznete... celý příspěvek >
El. predlzovacka 100 m, 12.12.2008
Pane "pooh". Ironicky jsem to urcite nemyslel, ale zarazilo me, ze shorela zarovka a zaroven to vyhodilo jistic. R.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika