Příspěvky uživatele - 94.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pokazil jsem kvas?, 23.1.2009
...jen pokud by se jednalo o ovoce málo sladké a s nízkým procentem alkoholu by mohlo dojít k nějakému kažení. Při dostatečné cukernatosti a čistotě v tom nevidím problém...    To jsou pravdivá slova a to je právě to, co mám na... celý příspěvek >
Hrúbka vrúbľa, 22.1.2009
Hodně tenký roub peckoviny se mi za kůru ujmul jen výjimečně. Hlavně proto, že se mi nedaří jej udržet svěží do doby štěpování (květu).
Elektrická stihlka pre ženu, 22.1.2009
Myslím, že zadavatel tématu myslí pod pojmen stihlka řetězovou pilu jakékoli firmy obecně, ne STIHL, podobně, jako jsme kdysi každé terénní auto nazývali džípem (nikoli jen JEEP).    Pro nenáročného uživatele kolem domu na palivo se... celý příspěvek >
Pokazil jsem kvas?, 22.1.2009
Co člověk, to názor. Já bych s pálením už příliš neotálel. Pokud jste do kvasu nepřidával cukr (za což Vám tleskám), může být kvas trochu hustší. Z cukru vzniká alkohol a ten je, jak známo tekutý. Myslím, že ani očima, ani vařečkou nepoznáte, zda je... celý příspěvek >
špendlíky - foto, 21.1.2009
To je možné, tu teplotu si fakt nepamatuju, jsem rád, že potvrzujete, že o tom zahřátí někde psali. Rád bych si to přečetl znovu, mám pár slivoní, kterých se nechci zbavit (třeba Viktorii) a nechci štěpovat primárně nemocnými rouby. I když se dá... celý příspěvek >
název plevele? a jak ho zničit?, 21.1.2009
Mám taky názor na postřiky odlité do PETky, a to jednoznačně negativní. Z mnoha důvodů.  1. Postřik odlije vděčnému zahrádkáři obvykle dělník obsluhující postřikovač, který neví čím konkrétné stříká a proti čemu. Často ví jen to, že stříká... celý příspěvek >
špendlíky - foto, 21.1.2009
S tou teplotou to nemám v praxi ověřené, jen jsem to četl. Zkuste to raději ne na všech.
Lze hnojit papriky a rajcata NPK?, 21.1.2009
Používám speciální amorfní hnojivo firmy Slípka a syn.   (kuřinec)
Pokazil jsem kvas?, 20.1.2009
Doslazovat kvas na 20% nepovažuji za rozumné (osobně nevidím důvod doslazovat vůbec). Veškerý cukr v 20 porocentním kvasu nevykvasí a část se ho tedy vyleje s výpalky.    Ano, pro toho, kdo si pálí doma, je zacukrovaný, tedy... celý příspěvek >
špendlíky - foto, 20.1.2009
Nebude lehké najít kvalitní roub na staré slivoni. Za vegetace taky prohlédněne, zda stromy netrpí šarkou.  Za zkoušku by stálo ponořit rouby na nějakou dobu do vody 50 st C teplé. Mohly by tím od viru ozdravit.
Podélný řez el. pilou ES2135A, 19.1.2009
Nahlédnete-li do dřevařských skript, rozlišují tam na dřevě běl, jádro a dřeň.  Každý strom má kvalitu těchto složek i zastoupení trochu jiné, ale obecně platí, že jádro - blíž středu než běl, je obvykle kvalitnější, pevnější a trvanlivější než... celý příspěvek >
špendlíky - foto, 19.1.2009
Zkušenosti nemám, ale neslyšel jsem, že by to nešlo.
Netradiční metoda řezu, 16.1.2009
Já myslím, že to, co uvádíte Vy a pan Peleška není vůbec v rozporu s tím, co se tradovalo dřív. Záleží na přístupu k ovocnaření, na pěstovaných tvarech - podnožích a odrůdách, jestli chcete růst podpořit nebo naopak omezit, jestli Vám stromy rostou v... celý příspěvek >
Podnož pro hrušeň, 16.1.2009
Pravda, některé hrušňové semenáče tvoří odkopky (není to příliš vítaná vlastnost), pod pojmem semenáč se ale zřejmě rozumí podnože vypěstované ze semen hrušní k tomu určených. Odkopek bude mít stejné vlastnosti jako matečná rostlina, tedy i tvorbu... celý příspěvek >
Viete prosím Vás identifikovať tento strom (ker)?, 16.1.2009
Křídlatka to určitě není. Taky bych se klonil k semenáčku jabloně.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika