|
Jaký motor pro Vari IV GCV160/GCV190, 11.2.2009 neznám přesné označení, ale jeto věrná kopie hondy i barva jako gxv160.Nemáte po ruce foto? |
 |
Jaký motor pro Vari IV GCV160/GCV190, 11.2.2009 Tak jsem se byl optat v jedné prodejně zahr.techniky a krom hondy mi ještě prodavač nabídl jakousi přesnou kopii hondy, výroba čína, prý docela kvalitní(litinova vložka válce, uložení kliky na ložiska),barevně i tvarem jako u hondy.Má někdo zkušenost... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Úprava Vari, 10.2.2009 Dobrý den.Foto vypadá zajímavě, ale co řízení? Není potřeba větší síla při zatáčení?přidáním kol se zmenší i zatížení na kola, nehrabe to když se tomu tzv.plivne pod kola?Možná by pomohlo přidat závaží?Ale jinak supr vzhled, neberte to jako kritiku,... celý příspěvek > |
 |
Jaký motor pro Vari IV GCV160/GCV190, 8.2.2009 Zdravím účastníky diskuze.Mám podobný problém s výběrem motoru pro bubnovou sekačku Robus 700 výrobce Jikov.Původní briggs měl výkon 3,6kw/3600ot.Byl mi doporučen motor Honda GCV190,který má o něco vyšší výkon(což není asi na škodu).Jak ale čtu tuhle... celý příspěvek > |
 |
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?, 1.2.2009 Přátelé, jak tak čtu tuhle diskuzi, tak vidím, že jste trochu odbočili od tématu.otázka se týkala kutru, ve kterém se připravuje jemné maso na prát a ne narážečky, která slouží k naplnění střívek |
 |
Kysané zelí, 27.1.2009 klikněte na další článek diskusního tématu kysané zelí č.34/194 |
 |
Pokazil jsem kvas?, 19.1.2009 Jardo 10oC je super teplota.Záleží na tom jak ten kvas tam dopravuješ.Já mám do sklepa 12 schodů ale teplotu 12 oC.Problém je v tom jak ty 120 l sudy do toho sklepa dostat.Ale teď o tom kvasu.Cukroměr musí mít stupnici 0- 30 sladit se musí na 20 o... celý příspěvek > |
 |
Kysané zelí, 18.1.2009 To zelí 20kg je čistá váha.(nákup25kg)Po očištění jsem vážil a dávkoval sůl. Jarda |
 |
Kysané zelí, 18.1.2009 Zdravím všechny co milují kysané zelí.Základem úspěchu je čistota nádobí kvalitní pozdní zelí a velká chuť po kvalitní zdravé pochoutce Dělal jsem 20 kg zelí 2kg cibule a 2kg jablek Pro jdnodušší pochopení.napíši 100% vyzkoušený recept na 10 kg... celý příspěvek > |
 |
Poměr benzínu a oleje do motor. pily, 4.1.2009 Dobrý den.poměr olej/benzín udává každý výrobce pil v návodu anebo přímo na obalu oleje věšinou 1:50.pro vaši pilu doporučuji olej stihl pro motorové pily(nezpomenu si na přesné označení),který koupíte v každé prodejně či servisu motor.pil.Jen tam... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jak se zbavit včel?, 3.1.2009 milí přátelé myslím si že vtéto diskuzi zbytečně narůstá řevnivost.Pánovi se včelami v chatě doporučuji navštívit místniZO čsv, nebo obení úřad tam určitě o nějakém místním včelaři budou vědět(měli by, protože každý včelař má povinost nahlásit... celý příspěvek > |
 |
4 X 4 proti malotraktoru, 2.1.2009 nevím jestli by 4*4utáhl pluh, ale viděl jsem suzuki samuraj(menší než vitara) bez problémů bránovat se 3-mi bránami a majitel chtěl dokonce přimontovat pod auto 2-nožovou sekačku trávy, ale nevím zda se mu to podařilo.myslím si i orba by šla, ale... celý příspěvek > |
 |
Ikra mogatec KSB3940, 2.1.2009 ještě něco málo napíšu.chválím pana JS za odborné rady, někde jinde by se s váma nebavili a neporadili.Pokud bych dával pilu do opravy tak u panaJ.S. bych byl bez obav!(myslím to vážně, žádná ironie).Tak hodně štěstí a úspěchů při opravě přeje Petr. |
 |
Ikra mogatec KSB3940, 2.1.2009 jak tak čtu tuto diskuzi a shledl foto, velice mě to připomína můj Partner 351 s karburátorem walbro. mám tu pilu od r.1996 a krom běžne údržby ačištění jsem nic neopravoval(ani seřízení karburatoru)nechci delat reklamu.pila řezala hlavně palivo... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 240e nový model, 2.1.2009 odbočím od HQ240.jaký je názor zůčastněných napilu HQ450?a pilu castor 510,pro kterou se rozhodnout?řezala by jen palivo(ne profi těžba).servis obou mam tzv. za rohem.husqvarna ma prý drahe nd.a servis? |
 |