Příspěvky uživatele - 194.223

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Truhlíky v zimě, 12.12.2008
Děkuji a doufám, že moje první pěstitelské pokusy budou zdárné ;-) Katka
Truhlíky v zimě, 10.12.2008
Znovu děkuji za reakci a ještě se zeptám, zda rostlinky můžu nechat v truhlíku celoročně, nebo bych je na jaře měla vysadit do zahrady.?Také se chci zeptat jakou doporučujete půdu do truhlíku. Vzala jsem si půdu s borovicového lesa a v troubě ji... celý příspěvek >
Truhlíky v zimě, 9.12.2008
Bohuno, děkuji za nápad, zvážím všechny možnosti a kdyžtak rostliny přesadím zpět do květináčků a do truhlíku dám nový igelit..Katka
Danielo děkuji za nápad! Jen mě ještě napadá, že v tomto případě si rostlinky nebudou moci přebytečnou vodu vzít, když budou potřebovat, ale v průběhu zimy to asi není třeba řešit. Jaký máte názor na to obalovaní truhlíků bublinkovou fólií či jutou,... celý příspěvek >
V zahradničení jsem úplný laik a proto se na vás obracím. Mám na okně v truhlíku asi čtyři druhy různých zakrslých jehličnanů, nepamatuju si jména. Truhlík je proutěný a byl vystlán igelitem, tak jsem dospod udělala dírky, aby přebytečná voda vytekla... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika