Příspěvky uživatele - 132.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Určení staré odrůdy, 28.1.2011
Dobrý den - jak to vypadá s tou velešvestkou dnes? Po více jak roce?
Jak vyhubit křečky, 8.5.2010
Kdysi jsem to zkoušel nějakým přípravkem na bazi warfarinu - ale mozna proto že to bylo na podzim - nezdálo se, že by to mělo efekt.Granule jsme pak vyorali na podzim - byly v zásobárně mezi zrním - už plesnivé.
Jak vyhubit křečky, 7.5.2010
Poraďte, jak se zbavit křečků? Likvidují mi zasazené brambory, žerou obilí. co 5 -10 m nora. Nevím co s nimi :-(
Broušení kosy, 28.4.2010
Tohle zařízení používám již skoro 30 let a jsem s ním naprosto spokojen - umožňuje přesnější práci díky tomu, že si kosu položíte podle potřeby a úder kladívkem je na plochu horního dílu. Na ploché babce pak jen tu a tam ťuknu podle potřeby.
Ruční secí strojek Agrozet Roudnice, 28.4.2010
Dobrý den, sehnal jsem tento secí strojek - byl nefunkční, po opravě šlape, ale sháním k němu návod abych věděl jak jej nastavit při setí. Nemá někdo z vás? Děkuji předem.
Problémy s tz-4 k14, 21.11.2009
Děkuji za radu a jdu to vyzkoušet :-)
Problémy s tz-4 k14, 19.11.2009
Dobrý den - prosím - může mi někdo poradit jak se nastavuje vůle řízení na TK?
Servořízení TZ4k14 foto pro p. Chrástka, 19.11.2009
Dobrý den - mám Tk od roku 1990 a jsem s nim spokojený kromě detailů jako je dřina při otáčení a pod. Jednou se dělal motor a jednou - cca před 10 lety prasklo víko skřině převodu řízení. Tehdy mi to spravoval mechanik, který už bohužel umřel. Letos... celý příspěvek >
Řízkování mandloně, 8.12.2008
Na Hané u Slatinic roste celá alej mandloní - kdysi je tam šlechtili pro Zoru - aby se nemusely dovážet. Plodí každý rok a bez problémů. 41 31 50.021N a 17 6/4.583E je počátek aleje ve vesnici Kaple. Směr Čelechovice.
fíkovník, 8.12.2008
Podle popisu to vypadá na skočec neboli ricinus
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika