Příspěvky uživatele - 218.233

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez z Makra, 3.6.2009
Oka chápu, že pokud nakupujete v makru, tak se vaše vztahy řídí obchodním zákoníkem a teď bych byl docela rád, kdyby mě někdo mohl objasnit - uvést konkrétní paragraf obchodního zákoníku, který říká, že je zde záruka jen 6 měsíců. Děkuji všem za... celý příspěvek >
Křovinořez z Makra, 2.6.2009
A ještě připojím dotaz, jaktože je záruka jen 6 měsíců? Děkuji P.H.
Křovinořez z Makra, 2.6.2009
Dobrý večer, jen se chci zeptat, co se stane, když je např. u křovinořezu, který jsem koupil v makru uvedeno, že je záruka 24 měsíců? To tedy neplatí 24 měsíců, ale pouze 6 měsíců? Děkuji za... celý příspěvek >
Může svíčka zničit zapalování?, 17.2.2009
Plně se ztotožňuji s Vaším přáním, bohužel, ale muž Vašich zkušeností ví, že i tady na diskuzi budeme resp. budou někteří diskutující jak ti politici - štěstí, že ty pohlavky si nemůžeme dávat - věřím, že pár by jich už padlo - bohužel. Petr H.
Vážený pane Radku, děkuji za excelentní odpověď odborníka na slovo vzatého, který se nebojí svoje názory říct a obhájit si je. Nechci toto vlákno přetrhávat diskuzí mezi námi, ale nedalo mě nevyužít té příležitosti a nezeptat se Vás na solo 656.... celý příspěvek >
Vážený pane Radku, tak jako Vy jste odborník na zahradní techniku, tak já se nějakým způsobem živým těmi paragrafy. Moje zásada je, že každý má dělat to čemu rozumí a proto, když se podíváte na moje příspěvky týkající se... celý příspěvek >
Výběr křovinořezu, 16.12.2008
Dobrý den, vím, že můj příspěvek bude za chvíli smazán, ale třeba si ho stihnete přečíst a třeba Vám pomůže. Minulý týden jsem si koupil v Hornbachu křovinořez jonsered bc 2125 za 4000Kč - vyprodávají tam tuhle značku a ty ceny jsou nádherné -... celý příspěvek >
jonsered bc 2125, 7.12.2008
Pane J.S. děkuji a Vašich odborných znalostí si velice vážím.            Petr H.
jonsered bc 2125, 6.12.2008
Dobrý den, mám ještě prosbu. Je křovinořez jonsered bc 2125 konstrukčně stejný jako husqvarna 323 R? Koupil jsem si ho pro jeho váhu a pak jsem narazil na několik příspěvků, kde se řeší závady na H 323R např. od pana... celý příspěvek >
Palivo aspen, 5.12.2008
Děkuji za odpověď. Namíchám ten 4t s olejem husq. a použiji to v pile. Je fajn, že na tomto fóru jsou odborníci Vašeho ražení. Petr H. 
Palivo aspen, 5.12.2008
Dobrý den, můžu palivo Aspen 4t pokud je namíchám s olejem ve správném poměru použít v motor. pile, nebo jej musím vypotřebovat jen v sekačce 4 taktu? Rozdíl mezi aspen 2t a 4t je jen v tom, že aspen 2t je už namíchán s... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika