Příspěvky uživatele - 136.16

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
jako topol, 16.6.2008
Mám pár let nějakou to jugoslávskou švestku.Ať řežu jak chci, uřízl jsem už i terminál, pořád mi roste topol.Viděl jsem i stromy s krásnou širokou korunou.Jak to děláte?Děkuji.Pepík
kácení třešně, 16.6.2008
Loni jsem kácel třešni 35-40 let.Do pařezu jsem se snažil očkovat hlívu.Této zimy jsem se plodnic nedočkal, zato na zahradě mi vyrážejí tu a tam třešnové výhonky, i ve vzdálenosti 10-15m od pařezu.Pepík
zakrácení terminálu, 13.6.2008
Jde mi o to.jestli nad rozvětvením na terminálu nechat pahýl nebo to zaříznout těsně nad odbočující větví.Terminál je silnější než větev.Do větší výšky už to nechci pustit.Pepík
Boskop Glory, 12.6.2008
Znáte někdo odrůdu, která se jmenuje Boskop Glory.Jak se to správně píše nevím, tak jsem to napsal jak jsem slyšel.Jedná se o modrou odrůdu.Děkuji.Pepík
zakrácení terminálu, 12.6.2008
Nemohu si dovolit vysokou třešeň,mám však Karešovu.Zakrátil jsem terminál 15cm nad rozcochou s tím, že se pokusím roubovat.Nepovedlo se.Jak mám ten pahýl upravit?Těsně u větve co jde do strany, nebo nechat trochu nad?Výhony, které budou zřejmě... celý příspěvek >
prořez meruňky, 12.6.2008
Z větví, které tvoří základ korunky (7 let),mi velkou rychlostí vyrůstají vzhůru výhony, něco jako vlky.Už mají přes metr.  Viděl jsem stromky, které vypadaly jako mnohoramený svícen.Mám to ustříhnout u větve, nebo nechat... celý příspěvek >
Infekce višně, 2.6.2008
Obávám se, že to svinstvo napadá i třešně.Z trsu 20-30květů zůstane jen několik třešní, mezi květy jsou trsy zakrnělých narezlých malých lístků.Vypadají jako namrzlé.Máte ještě někdo zkušenosti s postřikem do květů?Jaké stromy to ještě... celý příspěvek >
rybízové víno, 26.5.2008
Rybíz má nasazeno na slušnou úrodu.Máte někdo recept na víno, pokud možno jednoduchý?Já mám pouze: Kbelík rybízu, pomačkat,nechat den uležet.2 kbelíky svařené vody s cukrem(90dkg na 5 litrů).Vychladlým zalít rybíz, přidat rozkvašené kvasinky, živnou... celý příspěvek >
Mšice, 23.5.2008
Z optických přístrojů vlastním pouze brýle a lupu.Nožičky jsem nerozpoznal.Pepík
počet letorostů?, 23.5.2008
Z jednoho očka mi vyrůstají 2 letorosty.Oba mají květ.Mám nechat jeden nebo dva?Jak je to s přetížením keře úrodou?Děkuji.Pepík
Mšice, 23.5.2008
Jsou mšice i na révě? Jak vypadají? Našel jsem na letorostech tu a tam něco jako "světlá rosolovitá vajíčka", tak 0,5 mm v průměru. Děkuji. Pepík
vhodne odrudy, 22.5.2008
Srovnávat eurojablko z obchodu s tím, co Vám vyroste na zahradě nejde.Pepík
Vinná réva Prim, 20.5.2008
Když vyloučíme zakoupení sazenice v květináči, která má už zelené listy, pak sazenici koupíme s kořeny v nějakém balu, nebo bez kořenového balu.Obojí se doporučuje celé ponořit do vody tak na 24 hod.Když se podíváte na skladování sazenic v různých... celý příspěvek >
Červený rybíz - invaze mšic, 16.5.2008
Jde použít i mospilan.Pepík
Problémy s plodností morušovníku, 13.5.2008
Můžete upřesnit na co a jak se to roubuje(vrůbluje)??Děkuji
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika