|
Příspěvky uživatele - 185.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Tak dáte je už ven?, 9.5.2012 Já mám předpověď, že bude v pondělí mrazík. Třeba se to ještě změní. |  | Poskodeny chmel, 29.4.2012 Taky si myslím, že sluníčko. Na letnění je lepší počasí pod mrakem, ani teplo nemusí být tak výrazné. Použijte nějaké zastínění.
A co s tím plevelem pak budete dělat? |  |
|  | Proti pampeliškám, 23.4.2012 Pampelišková semínka 2m plech nezastaví. |  | Pšenice pro slepice, 7.4.2012 Cena pšenice + cena pytle, Ředhošť je dobrá. |  | Mandloň, 30.3.2012 V Hustopečích právě kvetou a je tam udělaná turistická stezka. |  | Jak nalákat na zahradu hady - slepýše, užovky apod.?, 13.2.2012 Jestli máte bystré kočky, tak to s ještěrkami vidím bledě, prostě je umordují. |  | Skleník ze dřeva, 30.1.2012 Ve třicátých letech postavený okurkový skleník - tzn. podezdívka cca 80cm a pak sedlová konstrukce ze dřeva vydržel až do konce 80. let. Profily byly o něco silnější než pařeništní okna, nikdo to za JZD nepřetíral, ale původní olejový nátěr byl... celý příspěvek > |  | UKS Super robot - mlýnek na maso, 28.1.2012 Pokud jde o Super robot, nabídky běží pořád, ceny mírné. UKS23 je hůř dostupný. |  | Choroba jader orechů?, 24.11.2011 Existují odrůdy s červenými jádry. Je to nějak deformované, nebo chuťově v nepořádku? |  | Štěně a kotě, 20.10.2011 Dva mesíce je opravdu málo, kotě se v tomto věku socializuje - učí od matky. Ale ona ta puberta přijde a vytáhne drápky. |  |
|  | Sebraná skrývka - čím nahradit?, 29.9.2011 Nevím jak teď, ale jednu dobu chtěli stavební úřady papír, co se stalo s ornicí. Takže ptát se stavebníků, kteří dělají skrývku, jestli by to nedali na rekultivaci. |  | Stará okna, 18.9.2011 Ano, někdo to dává i s rámy. Esteticky to není žádný zázrak, ale je to funkční. Stará skla prakticky nejdou řezat diamantem. |  | Přesazení letité růže, 18.9.2011 Babiččiny růže měly asi 40 let, byly to polyantky, přivezl jsem si takové pařezy, kořeny žádné do hloubky a jsou na novém místě už deset let. Ale keřové, nebo ramblery by to asi nezvládly.
Jsem rád, že někdo má vztah k rostlině. |  | Jaký je to druh?, 18.9.2011 Boscova zraje o chlup později, teď by to měla být Koruna. |  | Samozavlažovací koryta, 3.9.2011 Ano, ve velkých hobbymarketech jsem to viděla. Nepoužívají knoty, ale prohlubně se zeminou. A bylo to dost drahé. |  |
 |
|
|
|