Příspěvky uživatele - 185.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tak dáte je už ven?, 9.5.2012
Já mám předpověď, že bude v pondělí mrazík. Třeba se to ještě změní.
Poskodeny chmel, 29.4.2012
Taky si myslím, že sluníčko. Na letnění je lepší počasí pod mrakem, ani teplo nemusí být tak výrazné. Použijte nějaké zastínění.  A co s tím plevelem pak budete dělat? 
Proti pampeliškám, 23.4.2012
Pampelišková semínka 2m plech nezastaví. 
Pšenice pro slepice, 7.4.2012
Cena pšenice + cena pytle, Ředhošť je dobrá.
Mandloň, 30.3.2012
V Hustopečích právě kvetou a je tam udělaná turistická stezka.
Jak nalákat na zahradu hady - slepýše, užovky apod.?, 13.2.2012
Jestli máte bystré kočky, tak to s ještěrkami vidím bledě, prostě je umordují. 
Skleník ze dřeva, 30.1.2012
Ve třicátých letech postavený okurkový skleník - tzn. podezdívka cca 80cm a pak sedlová konstrukce ze dřeva vydržel až do konce 80. let. Profily byly o něco silnější než pařeništní okna, nikdo to za JZD nepřetíral, ale původní olejový nátěr byl... celý příspěvek >
UKS Super robot - mlýnek na maso, 28.1.2012
Pokud jde o Super robot, nabídky běží pořád, ceny mírné. UKS23 je hůř dostupný.
Choroba jader orechů?, 24.11.2011
Existují odrůdy s červenými jádry. Je to nějak deformované, nebo chuťově v nepořádku?
Štěně a kotě, 20.10.2011
Dva mesíce je opravdu málo, kotě se v tomto věku socializuje - učí od matky. Ale ona ta puberta přijde a vytáhne drápky.
Sebraná skrývka - čím nahradit?, 29.9.2011
Nevím jak teď, ale jednu dobu chtěli stavební úřady papír, co se stalo s ornicí. Takže ptát se stavebníků, kteří dělají skrývku, jestli by to nedali na rekultivaci.
Stará okna, 18.9.2011
Ano, někdo to dává i s rámy. Esteticky to není žádný zázrak, ale je to funkční. Stará skla prakticky nejdou řezat diamantem.
Přesazení letité růže, 18.9.2011
Babiččiny růže měly asi 40 let, byly to polyantky, přivezl jsem si takové pařezy, kořeny žádné do hloubky a jsou na novém místě už deset let. Ale keřové, nebo ramblery by to asi nezvládly. Jsem rád, že někdo má vztah k rostlině.
Jaký je to druh?, 18.9.2011
Boscova zraje o chlup později, teď by to měla být Koruna.
Samozavlažovací koryta, 3.9.2011
Ano, ve velkých hobbymarketech jsem to viděla. Nepoužívají knoty, ale prohlubně se zeminou. A bylo to dost drahé.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika