Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výber motorovej píly, 22.9.2008
U MS 250 jde v podstatě o to samé co píše J.S. o MS 290. Konstrukčně je to starší model, celokovový motor, je zde jen větší obsah, stavebně shodná s MS 210, 230. Připlatíte-li si necelých 1100,- Kč a zakoupíte MS 270, dostanete novější konstrukci,... celý příspěvek >
Pila Stihl 211, 22.9.2008
Tou "velkou neznámou" jsem myslel hlavně ruce uživatele, který radši "dořeže" tupým řetězem, aby "to" měl hotové a nabrousí, nebo nabrousit to pak nechá později! Ze servisní praxe vím co dokáže soustavný tlak na tupý... celý příspěvek >
Pila Castor CP 420, 22.9.2008
Nemám provozní, ale servisní zkušenost. Téměř žádné opravy, jen běžná údržba. Radek
Lišty Oregon, 22.9.2008
Otočím, vyčistím drážku a mazací otvor, občas strhnu otřep na hraně lišty. Kontrolujete také někdy podélně, jen pohledem, souběh vodících ploch? Lišty STIHL mají velkou výhodu v namazaném kolečku, stalo se mi kdysi, rozpadla se lišta, po vytažení... celý příspěvek >
Lišty Oregon , 22.9.2008
Pánové toto je velice zajímavé téma a již dlouho přemýšlím o jeho založení. Tak co vy na to? Mazání Roll-Topu, broušení hran a otřepů, oprava sklepáním. Pište. Radek
náhradní díly na McQulloch, 22.9.2008
Co napínák na motorovou pilu? Sháníte na McCulloch napínák? Radek
Pila Stihl 211, 22.9.2008
To mám radost, konečně někdo, kdo má uši a cítí mašinu! Gratuluji. Tento dar není vlastní každému. Jen to s tím průměrem nepřehánějte! Opravdu citovka. Radek
Poradte mi Stihl nebo Husqvarna?, 22.9.2008
Tak, tak souhlasím i s Gl. Oskare, to je opravdu tak na MS 260 a ještě jednu lehčí. Ty koruny topolů bych ale být vámi nechal odborníkům. Na takovou občasnou těžbu by opravdu z pohledu STIHLu stačila MS 280i, HH vám elektroniku přesně popsal a... celý příspěvek >
Dolmar, Jonsered, Husqvarna... ne Oleo Mac, 22.9.2008
Jardo, jste jeden člověk s několika výrobky, servisáci a lidé jako J.S., člověk pro něhož jsou garden a les stroje zábavou, jako pro fotbalistu míč, se setkávají s desítkami lidí, obalamutěných M.. Zvlášť po reklamacích o kterých je zde řeč jinde a... celý příspěvek >
Andy, rád uvěřím, že zakladatel vlákna je placeným zaměstnancem PR u M., nebo pro M. Radek
Andy, někteří začínající a nebo přecházející z těžby na pěstební (křoviňák), při cenách jaké dnes jsou, opravdu na záložní nemají. Řešil jsem to stroji na zapůjčení, ale ti lidé si řekli o ukončení. Stav byl po krátkém čase jako po desetileté práci!... celý příspěvek >
Pokud se jedná o ty duby a buky ve větší hmotě, již dříve jsem vám doporučil raději profi pilu. Výkonová rezerva je rozhodující a nutná. Napište mi více o kácení a hmotě, zda je můj úsudek správný. Nevím zda jste " Oskar"? Radek
Pro 29.31, nevím jak jste přišel k názoru, že značky "překupují čínské či asijské výrobky pro řady hobby"? Je to absolutní BLUD. STIHL např. vyrábí hobby stroje v americe a jednoduše ověřitelné je to na výrobním štítku a počáteční číslici... celý příspěvek >
Je pravda, že systém "i" je u STIHLu novinka, ovšem rozhodující je, že firma nasadí novinku jen řádně odskoušenou a to tak, že o provozu stroje se normálnímu zákazníkovi ani nezdálo. Dnes veškerá zapalování jsou elektronická, proto vždy... celý příspěvek >
Eletrická pila nemaže, 21.9.2008
Může však jít jen o takovou hloupost, jako je zacpané odvětrání olejové nádrže! Řezal li jste prášící staré dřevo, očistěte precizně celý stroj a zátku nádrže. Radek
Další diskuze:  9192939495>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika