|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výber motorovej píly, 22.9.2008 U MS 250 jde v podstatě o to samé co píše J.S. o MS 290. Konstrukčně je to starší model, celokovový motor, je zde jen větší obsah, stavebně shodná s MS 210, 230. Připlatíte-li si necelých 1100,- Kč a zakoupíte MS 270, dostanete novější konstrukci,... celý příspěvek > |  | Pila Stihl 211, 22.9.2008 Tou "velkou neznámou" jsem myslel hlavně ruce uživatele, který radši "dořeže" tupým řetězem, aby "to" měl hotové a nabrousí, nebo nabrousit to pak nechá později! Ze servisní praxe vím co dokáže soustavný tlak na tupý... celý příspěvek > |  |
|  | Pila Castor CP 420, 22.9.2008 Nemám provozní, ale servisní zkušenost. Téměř žádné opravy, jen běžná údržba.
Radek |  | Lišty Oregon, 22.9.2008 Otočím, vyčistím drážku a mazací otvor, občas strhnu otřep na hraně lišty. Kontrolujete také někdy podélně, jen pohledem, souběh vodících ploch? Lišty STIHL mají velkou výhodu v namazaném kolečku, stalo se mi kdysi, rozpadla se lišta, po vytažení... celý příspěvek > |  | Lišty Oregon , 22.9.2008 Pánové toto je velice zajímavé téma a již dlouho přemýšlím o jeho založení. Tak co vy na to? Mazání Roll-Topu, broušení hran a otřepů, oprava sklepáním. Pište.
Radek
|  | náhradní díly na McQulloch, 22.9.2008 Co napínák na motorovou pilu? Sháníte na McCulloch napínák?
Radek |  | Pila Stihl 211, 22.9.2008 To mám radost, konečně někdo, kdo má uši a cítí mašinu! Gratuluji. Tento dar není vlastní každému. Jen to s tím průměrem nepřehánějte! Opravdu citovka.
Radek |  | Poradte mi Stihl nebo Husqvarna?, 22.9.2008 Tak, tak souhlasím i s Gl. Oskare, to je opravdu tak na MS 260 a ještě jednu lehčí. Ty koruny topolů bych ale být vámi nechal odborníkům. Na takovou občasnou těžbu by opravdu z pohledu STIHLu stačila MS 280i, HH vám elektroniku přesně popsal a... celý příspěvek > |  | Dolmar, Jonsered, Husqvarna... ne Oleo Mac, 22.9.2008 Jardo, jste jeden člověk s několika výrobky, servisáci a lidé jako J.S., člověk pro něhož jsou garden a les stroje zábavou, jako pro fotbalistu míč, se setkávají s desítkami lidí, obalamutěných M.. Zvlášť po reklamacích o kterých je zde řeč jinde a... celý příspěvek > |  | Dolmar, Jonsered, Husqvarna... ne Oleo Mac, 22.9.2008 Andy, rád uvěřím, že zakladatel vlákna je placeným zaměstnancem PR u M., nebo pro M.
Radek |  |
|  | Dolmar, Jonsered, Husqvarna... ne Oleo Mac, 22.9.2008 Andy, někteří začínající a nebo přecházející z těžby na pěstební (křoviňák), při cenách jaké dnes jsou, opravdu na záložní nemají. Řešil jsem to stroji na zapůjčení, ale ti lidé si řekli o ukončení. Stav byl po krátkém čase jako po desetileté práci!... celý příspěvek > |  | Poradte mi Stihl nebo Husqvarna?, 22.9.2008 Pokud se jedná o ty duby a buky ve větší hmotě, již dříve jsem vám doporučil raději profi pilu. Výkonová rezerva je rozhodující a nutná. Napište mi více o kácení a hmotě, zda je můj úsudek správný. Nevím zda jste " Oskar"?
Radek |  | Dolmar, Jonsered, Husqvarna... ne Oleo Mac, 22.9.2008 Pro 29.31, nevím jak jste přišel k názoru, že značky "překupují čínské či asijské výrobky pro řady hobby"? Je to absolutní BLUD. STIHL např. vyrábí hobby stroje v americe a jednoduše ověřitelné je to na výrobním štítku a počáteční číslici... celý příspěvek > |  | Poradte mi Stihl nebo Husqvarna?, 22.9.2008 Je pravda, že systém "i" je u STIHLu novinka, ovšem rozhodující je, že firma nasadí novinku jen řádně odskoušenou a to tak, že o provozu stroje se normálnímu zákazníkovi ani nezdálo. Dnes veškerá zapalování jsou elektronická, proto vždy... celý příspěvek > |  | Eletrická pila nemaže, 21.9.2008 Může však jít jen o takovou hloupost, jako je zacpané odvětrání olejové nádrže! Řezal li jste prášící staré dřevo, očistěte precizně celý stroj a zátku nádrže.
Radek |  |
 |
|
|
|