|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Padající řetěz, 4.10.2008 Tak, tak hódně mazat, spíš přemazat. Ale nyní bych více věnoval pozornost stavu vodících článků, pokud řetěz padal jak opilec z kola, budou už dost nakopané a vlastní příčina je zatím nepodstatná. Divím se spíš, že vůbec jde do lišty nasadit, málo... celý příspěvek > |  | Snižování omezovacích zubů, 4.10.2008 Jirko, vypadá to dobře, ale EIA kotouč do křoviňáku to asi nezvládne. K těm chlapům v chalupě, my jsme dva, já a ten blbý Němec!
Stando, šlo by aspoň poslat nákres? Dík
Radek |  |
|  | Motorová pila Oleo-mac, 4.10.2008 Ani se nedivím, 1,5 ha lesa je trošku větší zahrada a pila je model z doby výroby kvality. Celokovový motor, karburátor Walbro WT, což je pro tento obsah odpovídající. Anti. systém pružina a žádné velké očekávání těžby stovek kubíků dřeva ročně. V... celý příspěvek > |  | Jak zprovoznik úplně nový dvoutakt?, 4.10.2008 A odhalil svůj zásah a připravil se o záruku. Naprosto souhlasím.
Radek |  | Snižování omezovacích zubů, 4.10.2008 Jiří, to já ho mám " někde" taky, ale ten zatracený Němec (tuším nějak od A) mu říkají, mi ho pořád, stejně jako spoustu dalších věcí, schovává! Proto jsem se Standy ptal na cenu. Určitě by zvládl další podobnou brusku . A mám ještě jeden nápad.... celý příspěvek > |  | Seřízení pily Husqvarna, 4.10.2008 Zdravím, ARBe, on se ptal na prokluzování řetězu, ne popojíždění. Tam je třeba skontrolovat bubínek spojky a řetězku! Pokud jsou spojkové segmenty od bubínku dále než cca 2- 4 mm a v bubínku znatelná drážka - vyměnit bubínek. Pokud je na zubové... celý příspěvek > |  | HQ 55 nemaže, 4.10.2008 Pánové ten problém je v sacím koši a to kompletně! Obě gumičky jsou ztvrdlé a omačkané, tím netěsní pod krycím plechem a olej pouští jinam! U HQ 55 a tohoto čerpadla, tělo z hliníku!, je potřeba i po čase vyměnit píst. Rozhodující je používaný olej.... celý příspěvek > |  | Jak zprovoznik úplně nový dvoutakt?, 4.10.2008 Zdravím, není třeba žádných "kouzel". Nalijte směs kvalitního benzínu NA 95 a oleje doporučeného výrobcem. Poměr 1:50 je dostatečný, stroj nechte v prvních minutách jen lehce proběhnout na volnoběh, dostatečně prohřátý pak můžete nasadit na... celý příspěvek > |  | pila stihl ms 270, 3.10.2008 Vážení přátelé, ano. Tento test je objektivní! Tak objektivní a pravdivý, asi jako "čestné prohlášení" Standy Grosse, jak přišel k těm milionům! Pozorně ho tu pročítám v MF Dnes a opravdu se musím stydět. Opravdu, vše co jsem doposud napsal... celý příspěvek > |  | Snižování omezovacích zubů, 3.10.2008 Stando dobrý, jednoduchý a dobrý. A teď dotaz, kolik to celé stálo? Nebo jinak, co by to stálo? Opravdu se mi to líbí, jedna bruska 3/8", druhá 0,325" a tahle na omezováky, mno :-)! Místa ja na stole dost ještě na jednu, jen posun osy mi tam... celý příspěvek > |  |
|  | Padající řetěz, 3.10.2008 Zdravím, jak stará je lišta (stav), řetězka. Jak máte nastaveno mazání, hlavně při řezání tvrdého dřeva? Některé série Stihl řetězů mají větší sklon se vytahovat, hlavně při mazání na "Eko" nastavení čerpadla, případně s "Eko" olejem do kuchyně.... celý příspěvek > |  | Padající řetěz, 2.10.2008 Rychlá a jednoduchá kontrola. Na vodícím článku u STIHL řetězu musí být v pravo vyražena 5. Může být 6, nebo 3. Spíše bych čekal 3. U 6 by musela být lišta dost volná!
Radek |  | Motorová pila Oleo-mac, 28.9.2008 Pro 29.2. Vážený pane, to že dobrých 50 % závad jde na vrub obsluhy je pravda. To co jste napsal dál, vzbuzuje pochybnosti o zaměření vašeho servisu. Chcete snad říct, že vás živí malování pokojů? Pokud nebude těch vámi nazvaných " mamlasů... celý příspěvek > |  | Pila Stihl 211, 27.9.2008 Aha, no to je opět důsledek té slabiny tohoto webu. Zařazuje převážně reakce na konec diskuze.
Radek |  | Pila Stihl 211, 27.9.2008 Já jsem také nic jiného nenapsal.
Radek |  |
 |
|
|
|