Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 24.10.2008
Souhlasím, vyhodit hned! Radek
Husqvarna x Stihl, 24.10.2008
Pane Irša, budu jen spokojený, pokud výběr jakéhokoli stroje, auta, či čehokoli jiného, bude mít vítěze jen pro toho jednoho člověka!  V opačném případě jsme zpět před rokem 89! Vždy to bude o názoru, nikoli o pravdě. O pravdě to musí být právě... celý příspěvek >
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 23.10.2008
Pedro, psal jsem o obvodovém házení, nikoli o sezení/nesezení. Střed by měl mít průměr 22,4 mm. Radek
Husqvarna x Stihl, 23.10.2008
Vážený pane, to co jste zde napsal je snůška polopravd a nesmyslů, některé ceny jsou doslova "vynesené".  Zdůvodnění, vámi uvedených konstrukcí jsou nepravdivá a potvrzují pouze jediné, neznáte praxi! U provedení spojky, převracíte... celý příspěvek >
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 23.10.2008
Pedro, kotouč vyrovnávám po lehkém přitažení, nezapnutá bruska, protočím lehce rukou a druhou si udělám palcem měrku. Dorovnám, přitáhnu a brousím. Hází, právě pro tu toleranci 22,4 mm! O řetězech STIHL a Oregon X a úhlech jsem již psal, nejlépe se... celý příspěvek >
Svářečka x invertor, 22.10.2008
Takže pánové, chci číst osobní zkušenosti a názory! Mám si vybrat Ježíška, svářet potřebuji při práci v lese, nejméně každý druhý den. Traktory, štěpkovačka atd. Uvažuji o značkách - Omicron, Alfa in, KiTin - modely kolem 160 Ampér. Poraďte nyní zase... celý příspěvek >
Solo 642, Stihl 180 nebo Hq 142e, 22.10.2008
Pro 50.4. Vážený pane, doporučuji navštívit alespoň jedno školení pro prodejce pil a zahradní techniky. Třeba právě vámi propagované Husqvarny, snad pak nebudete takto balamutit ostatní! Radek
Husqvarna 365 - nechce chytit, 22.10.2008
Sašo, bez sytiče i poloplynu. Jen na volnoběh, postupně začne škytat, až se chytí. Zpočátku bude dost kouřit. Radek
Husqvarna x Stihl, 22.10.2008
ARBe a zároveň pane Irša (tam je to ještě emotivnější, neboť má křestní jméno jako měl můj děda). Možná se vám zdá z množství mých příspěvků, že čas je můj přítel, ale vězte, pravý opak je pravdou! Jsem Český živnostník a to myslím hovoří za vše!... celý příspěvek >
pila stihl ms 270, 20.10.2008
To jste se opravdu trefil, přejít z farmy o obsahu 64,1 ccm a výkonu 3,4kW na profi 70 ccm a výkon 4 kW je skutečně jiná třída! Jen váhový rozdíl to ukazuje jasně 0,4 kg plus u 440-ky. Modelově lste však ve stejném období. Radek
Husqvarna x Stihl, 20.10.2008
Zdravím všechny, pár postřehů na toto téma. Profi řada, modely MS 360 x HQ365. AV systém - HQ měkčí, přenáší "méně" vibrací, pružiny praskají po 3-4 letech denního provozu, STIHL - tužší, lépe a přesněji reagující, silentbloky se mění... celý příspěvek >
Husqvarna - spojka, 17.10.2008
No jo, prosby typu, já si tu starou lištu a řetěz vezmu na horší řezání, jsou už známou písničkou. Argument, že poškodí novou řetězku jim nic neříká. Setkal jsem se i s olejničkou přidělanou na pilu, jako mazání řetězu! Radek
Bruska na řetěz, 16.10.2008
Ona stále je a bude, dokud budou tito lajdáci sedět u brusek a tvářit se, že brousí. Největší legrace je, že jsou dobráci, kteří jim to i chválí! Jednoho takového mám nedaleko. Pálí, řetěz je po třech broušeních na odpis, ale je to bourák co umí!... celý příspěvek >
Husqvarna - spojka, 16.10.2008
To jsou speciality českého kutila. Kutil Tim je proti němu babral. Kdo pamatuje spojku u Homelit XL ve tvaru písmene S, specialita kterou mám vystavenu, co myslíte? No praskla, tak ji borec svařil! Naštěstí odešla i řetězka a tu už si vyvařit... celý příspěvek >
Bruska na řetěz, 16.10.2008
Jako vždy je to o lidech, jen nechápu co s tím ten dotyčný vyvádí, že se mu povede ho takto odepsat. Dobrá občas se povede něco zkonit, ale pustit to ven, to už chce hodně odvahy a nebo opravdu hroší kůži. Udělat to servis někomu z vás, věřím, že by... celý příspěvek >
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika