Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problem se spojkou u krovinorezu?, 29.10.2008
Zdravím Stando, spojka je jako u všech těchto strojů namontována na motoru, v tom se shodneme. Při zastavení motoru, tedy správně fungující odpadne i kdyby měl nástroj jakékoli otáčky, pokud ne, je chyba ve spojce! Nemůže unášet co není připojeno.... celý příspěvek >
Problem se spojkou u krovinorezu?, 29.10.2008
Víte jistě, že se spojka neodpojí? Kotouče, všeobecně, mají dost velkou rotační energii a obsluze se zdá, jako by se točil ještě dlouho s motorem. Jednoduchá zkouška, roztočte motor téměř na plný plyn a vypněte jej, počítejte za jak dlouho se... celý příspěvek >
Vysavač listí?, 28.10.2008
Přátelé, záleží na vysavači, stejně jako doma! Koupit si bau bau strojek, bez výkonu a to nemluvím o motoru, je stejné jako dát peníze psovi, ať si jde koupit krmení! Pořádný vysavač se cenově nedá pořídit do 5 000,- Kč, stejně jako kvalitní pila,... celý příspěvek >
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 28.10.2008
Jirko a ostatní, trošku jsem probral doklady a zapátral v lístcích (používám takové ty od šatny v kině, jeden kus zákazník, druhý já), nedá se to přesně spočítat. Brousím si samozřejmě i pro sebe a páni finančáci, bez dokladu!! Budu-li počítat 3x 4x... celý příspěvek >
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 27.10.2008
Pánové, jen takový skromný dotázek. Kolik řetězů denně hodláte odrhnout? Já měním kotouče maximálně jednou až dvakrát za rok! Radek
Svářečka x invertor, 26.10.2008
Já už našel osazené a spoustu variant, ale počkám na Jiřího, co vymyslí. Radek
Spotrebiteľský testík s STV, 26.10.2008
Nevím jaké máte vedení, ale ti "zůčastnění" snad nejsou Gondíci? Podobnost jmen čistě náhodná, já nikoho nikam netahal! Radek
Díky Jiří, vydržím. R.
Pepo díky, zajímají mne konkrétní zkušenosti a postřehy, připomínka k prodlužováku je dobrá, právě ještě vyhledávám prodejce na ten rozbočovač co jste sem dal foto. Původní majitel objektu jaksi zapoměl vyvést ven 230 V! Pouze 400V/32A. Radek
Spotrebiteľský testík s STV, 26.10.2008
Ale chlapci, no tak a oba, jak Jirka, tak host. Nevěřím, že Makiťáci jsou ptáci jako Mountfielďáci! To video jsem zatím neviděl, dorazil jsem před okamžikem z lesa a večeřím. Určitě jen nějaký snaživý režisírek chtěl zdarma pilu, sekačku a křovák, to... celý příspěvek >
Stihl profi?, 25.10.2008
Pár servisních postřehů. Přechod z MS 341 na 361 mám za sebou (majitel jaksi opoměl dát olej do benzínu), není to zase tak velká investice, vzhledem k jejímu stáří a tedy nutnosti originál dílů. Kliková skříň je dělená mimo střed, takže při poškození... celý příspěvek >
Stihl profi?, 25.10.2008
STIHL MS 260 má ještě pouze gumové silentbloky, je to morálně starší konstrukce.  ARB však správně podotkl možnost dokoupení dalšího příslušenství. K otázce plastu, MS 270 a 280i jsou stroje s motorem upevněným v plastu, je to však takový... celý příspěvek >
Husqvarna x Stihl, 25.10.2008
To nešťastné a nevhodné srovnání je z roku, kdy již byla MS 441 v prodeji. To samé, stejným dovozcem bylo předváděno u 372 XP a MS 360. Je to jejich obchodní politika. Radek
Husqvarna x Stihl, 24.10.2008
Jestli šťastné či nešťastné vysvětlení, je opravdu jen má věc. Proč a koho jsem volil, jsem vysvětlil v jiném vlákně. To, že jsme k sobě našli cestu, je také o toleranci. Politiku sem rozhodně tahat nechci a také jí nemíním používat namísto věcných... celý příspěvek >
Husqvarna x Stihl, 24.10.2008
Pane Panský,  Proč srovnání HQ 50 a MS 250? Je to velmi jednoduché, myšlenkové modely jsou shodné, modelové roky vašeho srovnání jsou jako naše ročníky "výroby" a školáka páté třídy ZŠ! Nechápu toho "odborníka", který vám nakukal, že Stihl MS... celý příspěvek >
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika