|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
stihl ms 260 pro, 11.11.2008 Je fakt, že pro Evropu se uvádí vyhřívaný karb. jako WVH, v popisu na US stránce ho uvedený mají, píší tam také o dalším vylepšení u PRO modelu. V databance IPL však KAT není, ale určitě ten výkon tomu napovídá. Adjustable automatic bar and... celý příspěvek > |  | stihl ms 260 pro, 11.11.2008 Podle vašeho popisu to vypadá na katalizátor, vyhřívání karburátoru je lehce viditelné, vypínač na pravé straně pily, v místě uchycení rukojeti. Jinak jsou osazovány pro USA trh jiným karburátorem. S označením PRO a FARM BOSS má pan J.S. pravdu.Já... celý příspěvek > |  |
|  | Traktor (mini) pro drobného zemědělce - poradíte?, 11.11.2008 No jo, ale s tím kocourem se vejdete do takových "děr", že o blatníky není moc nutné se bát, udělat si držáky na nářadí jak je z fotek pana Houhy vidět, není problém, to ostatně je nutné i u velkého. A otrubkovat blatníky je také chvilka.... celý příspěvek > |  | stihl, dolmar nebo husq?, 11.11.2008 Pane Tóth, to vám pěkně děkuji, nejsme s vaším tchánem věkově moc od sebe a vy uvažujete o půlce pytlíku cukru? tak nevím, možná mi něco uniklo, ale v této váhové kategorii mi všechny připadají jako pírka. Dělám těžby a váha mi připadá velká u STIHL... celý příspěvek > |  | Traktor (mini) pro drobného zemědělce - poradíte?, 11.11.2008 To jste mne špatně pochopil, zajímá mne FS 254, tak jak je na videu. Takto jsem to myslel. Na Zetora bych se díval do jiné kategorie. Natolik zase v téhle branži přehled aspoň trošku mám. Mne překvapilo to ustrojení, a tak jak ho má pan Houha, s... celý příspěvek > |  | stihl, dolmar nebo husq?, 10.11.2008 Pane Tóth, tak přidejte nějakou stovku a kupte mu STIHL MS 180 C-BE, to už je o úplně jiném startu!
Radek |  | Traktor (mini) pro drobného zemědělce - poradíte?, 10.11.2008 Pro 11.107 : To ohrnování nosu nad 3bod navijákem je jejich hloupost. Dnes, kdy té práce není zase tak moc, je speciál UKT jen pěkně drahá hračka. UKT je v doslovném rozkladu univerzální kolový traktor a to nikdy lesák ustrojený do pevného navijáku... celý příspěvek > |  | Traktor (mini) pro drobného zemědělce - poradíte?, 9.11.2008 Jj. Právě ty jeho fotky mne dostaly, není na rovině (kopců jako u nás), naviják 3bod, jen výkon je menší na další zařízení co používám. Pokud je kupují D a NL, pak to nemohou být hračky. Tam by proti Holderu a Kubotě neuspěli. Jinak dík za ten link,... celý příspěvek > |  | Traktor (mini) pro drobného zemědělce - poradíte?, 9.11.2008 To jsou u traktoru myslím dost nepodstatné věci, vidíte, tyto stroje mi nic neříkali a po vašich příspěvcích a fotkách od J.H. mne zajímají čím dál víc. Jen ta kabina mi chybí. Jsou sice malé, ale kolikrát lezu s 62-kou do takového roští, že by mne... celý příspěvek > |  | Traktor (mini) pro drobného zemědělce - poradíte?, 9.11.2008 Zdravím, na netu je několik českých a moravských firem, které dovážejí starší traktůrky Kubota a jiné značky. Mají k nim spoustu doplňků a cenově jsou zajímavé. Pro vaše účely jsou určitě dobré a dodívají je i s kabinou. Jen nevím jak je to s... celý příspěvek > |  |
|  | Benzin v zahradni technice, 9.11.2008 Jo, jo omluva, je to opačně. Z 1: 50 na např. 1 : 100 a to je hodně málo. Horší je ztráta příměsí a stabilizátorů.
Díky za upozornění.
Radek |  | Benzin v zahradni technice, 9.11.2008 Ono to mazivo tam stále je, nikam nezmizí, pouze díky rozpadu již není vhodné pro mísící poměr, doporučený výrobcem. To znamená, že se dostane kupříkladu na poměr 1: 20 a stratí vlastnosti pro které je doporučováno. Benzínů se to týká všech, neboť... celý příspěvek > |  | Vhodný řetěz pro Husqvarnu 55, 9.11.2008 Pane M.P., záměna za širší vodící článek, je naprosto běžná věc a naučilo se jí již i dost hobíků. Není to žádná věda a určitě ani problém, přijde-li ke mně zákazník, s pilou, prohlédnu lištu a je li natolik volná, aby se silnější řetěz normálně... celý příspěvek > |  | Benzin v zahradni technice, 8.11.2008 Zdravím, ten problém je především v několika aspektech. Za 1) dřívější benzín měl jiné složení, neobsahoval určité procento lihu, které je agresivní na membrány karburátoru a také rozpouští především syntetická maziva. Za 2) Speciál sice obsahuje... celý příspěvek > |  | Hodnocení předností a záporů nové řady HQ čtyřista, 7.11.2008 Pane Panský, brnkáte na mne stou jednopáčkou u HQ, ale zeptám se vás jako kluka, jak cvrnkáte kuličku? Palcem dopředu a nebo dozadu? Zvedáte-li ruku z něčeho, zvedáte ji nahoru, či dolů? Vyhnu-li se té lži o jednopáčce, jednoznačně logický pohyb je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|