|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zvoneni v krovinorezu, 15.11.2008 Souhlasím, může se ještě přidat vůle v unašeči hřídele a ložisku a bubínek naopak cinká o spojky.
Radek |  | Masivní otvor ve větvi, 15.11.2008 Přátelé, vyčištění, pokud není hniloba již hluboká, je základní věc. K ošetření rány doporučuji přípravek Sanatex VS, je to nátěr k ošetření poškozených stromů i v lesním hospodářství a podařilo se mi s ním zachránit po poslední opravdové zimě,... celý příspěvek > |  |
|  | Benzin v zahradni technice, 15.11.2008 Pro 96.46 : Chodíte do kostela? Pokud ano, tak zítra ke zpovědi! Ani v autě? Kdo a jak dělá, či nedělá údržbu, je jeho věc, ale stále a dokola omýlat logiku doporučení výrobců, se mi nechce. Ano, občasné použití prodlužuje interval... celý příspěvek > |  | Benzin v zahradni technice, 14.11.2008 Souhlasím s J.S.. Do čítače se načte i třeba mé projetí tématem, pokud sem někdo něco přidá.
Pro 25.47: ad membrány. Nová čerpací (bez kovu), je naprosto rovná a ty boule jsou místa čerpacích komor. Ty vznikají vytaháním provozem a je nutné takovou... celý příspěvek > |  | Benzin v zahradni technice, 14.11.2008 Nikomu neberu jeho názor, ale servisní praxe říká něco jiného. Membrány v karburátoru jsou z gumotextilu a věřte, že doporučení výrobců také nevycházejí z vody a vzduchu. Při několika rozhovorech s šéftechnikem fi Solo, jsme zkonstatovali, že... celý příspěvek > |  | Choroba Dubu?, 14.11.2008 Zdravím Stanislawe, nikoli žlabatka dubová, ale duběnková (Andricus kollari) a neklade jen do žilek listů, ale i do letorostů.
Radek |  | Choroba Dubu?, 14.11.2008 Tento útvar, či podobné na jiných listnáčích, se nazývá "hálka" a vytváří ho hmyz nebo roztoči. Konkrétně vámi nafocený je produktem žlabatky duběnkové a lidový název je "duběnka", jiná žlabatka, škodící dubům se jmenuje žlabatka... celý příspěvek > |  | A co Komatsu Zenoah, 14.11.2008 Je, ale musí to být opravdu KZ a ne číňan! Alespoň podle některých, projděte si některá témata zde.
Radek |  | Opět O-M?, 14.11.2008 S tou srovnatelností bych to nepřeháněl, ale rozhodně jsou to kvalitní řetězy, zhruba na úrovni Windsor řetězů. A možná i trochu výš.
Radek |  | Motorová pila Oleo-mac, 14.11.2008 Ahoj Jiří, u těch Japonců jsi ještě zapoměl - jsou zajímaví a vnímaví.
R. |  |
|  | Zahradnické nůžky Fiskars - nic moc, 13.11.2008 Jestli ony ty stesky nebudou také tím, že málokdo čte tabulku použití a pak chce po nůžkách na růže práci motorové pily! Každé nůžky jsou stavěny na nějaký průměr. Další chybičkou je, že se k nám dostávají perfektní plagiáty této značky a to už je o... celý příspěvek > |  | Motorová pila do 8000,-, 13.11.2008 Pane Panský, to už vysvětlovat nemusíte. To myslím pochopil každý. Jsem rád, že jsme našli společné body a cestu jak ostatním předat to co známe a máme i ty chyby za sebou. Že jsou lidé, kteří si to tu přečtou a stejně jdou svou cestou, je v pořádku,... celý příspěvek > |  | Pila na manipulaci, 13.11.2008 Ano, souhlasím. Čeho, kolik, jak často, kde, jaké průměry? To vše jsou otázky, které je potřeba zodpovědět, pokud chcete odpovědi dostat!
Radek |  | Motorová pila Oleo-mac, 13.11.2008 Nepodceňuji, ale tento výrobce "vyvedl" na svých produktech některé takové "koniny", že až zůstává rozum stát. S výrobky Italů mám takové i opačné zkušenosti. Některé prvky konstrukce, jsou špičkové a některé se nedají nazvat... celý příspěvek > |  | Motorová pila Oleo-mac, 12.11.2008 Pro zaměstnance M. : za 1) nikdy jsem u M. nepracoval a nedonutí-li mne současná garnitura nedávno zvolená do krajů, skončit s živnostničením, přísahám na holý pupek ani nebudu. Za 2) nikdy jsem netvrdil, že všichni jste lumpové, pravda je, že jen... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|