Příspěvky uživatele - 96.51

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stiga Turbo Combi 53 S (koš), 28.4.2010
Navarte si na nuz vyhazovaci packy, ale pozor na velikost a sklon, kdyz to prezenete, tak vam ho neutahne ani 6 koni. Vlastni zkusenost. R.
Uskladnenie kosačky na zimu, 28.2.2010
Ano, benzin by se mel vyjet dokud motor nezhasne. R.
Umytie pracovného priestoru kosačky, 18.6.2009
Dle meho dali viko nadrze na benzin na stranu, ktera ma byt nahore tedy vedle vzduchoveho filtru a naopak olej se naleva na druhe strane, ktera ma byt pri manipulaci s motorem dole. Z toho duvodu je take hrdlo na olej zvlast mimo motor, tudiz vznika... celý příspěvek >
Břečťan - rád by se plazil po zemi, ale na fasádu nechce, 7.5.2009
Ja mam vubec nejakej divnej brectan. Je vysazenej nad dvoumetrovou opernou zdi a misto aby ji obrostl (uchytu tam ma dost) tak se proste spustil dolu jako lijana a plazi se po zemi. R.
Olej do sekačky, 29.4.2009
Co se tyka pana tazatele, jako jediny jsem mu kratce a jasne napsal, ze ten Castrol odpovida podminkam provozu. Pak, ale prisli panove, kteri se nudi a rejpou. Kdybych mel pocitac tak vam original preklad ofotim. Omlovam se za SAE 40, melo to byt... celý příspěvek >
Může svíčka zničit zapalování?, 18.2.2009
Pane Frantisku ja osobne bych dal do pily puvodni svicku a zajel do jineho servisu. Priste bych v zarucni dobe dodrzoval garancni podminky (schvalena svicka vyrobcem), aby k temto nedorozumenim nedochazelo. Ty dva roky se to da vydrzet. R.
Otazka pro pana Ivana, 2.12.2008
Zamrzna hloubka v zemine je 80cm a myslim, ze tim pocitaji extremni pripady. Pokud v nadrzi nechate polovinu nic se nestane. Hlavne aby nadrz byla dobre obetonovana kvuli tlakum zmrzle zeminy. R.
kupa rotavatoru, 29.10.2008
Ja bych spise doporucil Vari. - Moznost dokoupeni vetsiho mnozstvi prislusenstvi z druhe ruky za vyrazne nizsi ceny.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika