Příspěvky uživatele - 177.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Seřízení pily Husqvarna, 4.10.2008
Ano, súhlasím s tým čo ste napísal.. Ja som tomu rozumel tak, že sa mu na voľnobehu pohybuje reťaz. Keď tak to môže ešte upresniť.
Seřízení pily Husqvarna, 4.10.2008
Máte to v príspevku z 12.6.2006 od p. J.S.
Vyber motorove pily Dolmar, 3.10.2008
Zoberte PS 460DX a keď aj bez kufríka. Ten nie je pri rezaní to podstatné čo rozhoduje. Na to množstvo čo mienite ročne spracovať to bude optimum a v prípade že sa Vám naskytne väčší objem prác 460-ka Vás určite nenechá v štychu. S toho čo ste si... celý příspěvek >
Jak se zbavit černoty z ořechů?, 1.10.2008
Mám na to recept. Stačí teplá voda, tekuté mydlo a za 10min. je to hotové. Hlavná procedúra spočíva v použití pemzy. Namydlené ruky sa jemne premasírujú pemzou (to platí ak ste žena a máte jemnú pokožku rúk) v mojom prípade môžem smelo pritlačiť... celý příspěvek >
Výber motorovej píly, 23.9.2008
Až narežete prvé kubíky, potom Vás testy - pseudo testy nedokážu rozhodiť. Nech Vám to dlho a dobre slúži. A až už budete mať všetko popílené môžete kľudne sem hodiť svoje postrehy z práce, ja si to určite rád prečítam. A možno Váš názor bude... celý příspěvek >
Publikácie o motorových pílach, 22.9.2008
To sa čudujem že umelec a vychytený rezbár prvého rangu hľadá takéto niečo.  Ono toho veľa nebude. Ten vývoj čo spomínate bol nulový a v štátnom podniku Lesy sa pracovalo aj 70 a 80tych rokoch so Štilkami a Huskvarnami. Občas sa mihol nejaký ten... celý příspěvek >
Výber motorovej píly, 22.9.2008
Píla určená prednostne pre poľnohospodárstvo a záhradníctvo. Údaje o hmotnosti, výkone a reznej súprave už máte pravdepodobne zistené tak Vám to netreba opakovať, len dodám že na sporadické použitie Vám iste bude bohate postačovať a zvládne aj... celý příspěvek >
Eletrická pila nemaže, 21.9.2008
Aký olej používate? Bio, alebo minerál? Ak bio mohlo sa Vám stať že začal v nádržke živičnatieť a zlepil celú olejovú sústavu. vrátane čerpadla. To je ale ten najhorší scenár. Stáva sa to u píl používaných sporadicky. Zásada je vždy plniť nádržku do... celý příspěvek >
Poradte mi Stihl nebo Husqvarna?, 21.9.2008
R.B. - Vy sa mi celkom páčite. Ste vo fachu "iba"od roku 77. Ste príklad dobrého hesla, ktorým sa dnes mnohí profi aj hoby pilčíci neriadia a to je: že v lese na ceste a v živote ste stále iba začiatočník a neviete čo Vás stretne už o... celý příspěvek >
Snižování omezovacích zubů, 19.9.2008
Presne tak. Tú reťaz použite ako armovaciu výstuž do betónu. Neriskujte v tom lepšom prípade poškodenie píly. To sú väčšie peniaze. Na budúce prv než sa do niečoho pustíte, prečítajte si návod na obsluhu, ak nemáte tak aspoň diskusiu tu na fóre,... celý příspěvek >
Snižování omezovacích zubů, 15.9.2008
Na to je len jedna obrana. Svoje reťaze si servisujte sám, po krátkom zácviku to spravíte možno lepšie ako ten Váš značkový servis.
Snižování omezovacích zubů, 15.9.2008
Ale preberalo sa a to dosť obsiahle, stačí si pozrieť príspevky z archívu o starostlivosti o reznú súpravu. Takže iba veľmi krátko - použite mierku na znižovanie obmedzovačov - to je zásada, bez mierky to nerobte - nedodržíte rovnakú výšku... celý příspěvek >
Sova, 11.9.2008
No ráno som vykonal kontrolu prítomnosti. Bubo bol na svojom mieste, aj teraz tam sedí, bliká očami a občas si zívne. Asi je po nočnej. A asi je to chlap, pretože ako správny chlap má kamarátku. To mi hlásili naši. Takže im budem musieť na zimu... celý příspěvek >
Sova, 10.9.2008
Pravdepodobne ano. Ja som ju objavil až po príchode z lesa. Teraz tam už nie je, ale od susedov sa ozýva búú-búú. Tak dostala pracovný názov Bubo. Zajtra ráno skontrolujem či si drží flek. To búú sa tu ozýva už dlhšie, takže je tu už nejakú dobu.... celý příspěvek >
Sova, 10.9.2008
No na moj dušu netuším ako sa v Češtine volá škorec ešte že máme aj latinský názov, tak Vám to snáď pomôže pri identifikácii tejto potvory: škorec obyčajný - sturnus vulgaris. A ďakujem za identifikáciu môjho Buba. Vďaka latine mám už aj slovenský... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika