|
Stihl profi?, 26.10.2008 U MS 341 je voľba 37,40 a 45 cm. To je dostatočne veľký rozsah na lištu. Ako bolo uvedené vyššie, výrobca vie prečo to tak má byť. Správnou technikou rezu nie je problém aj s tou najmenšou variantou pracovať s priemermi na kmeni 90 aj viac cm.... celý příspěvek > |
 |
Stihl profi?, 25.10.2008 Tak, tak. To bola profi diagnostika od J.S. Feri, na to čo chceš s pílou robiť v priebehu celého roka bude v pohode stačiť aj s rezervou MS 280i. Ak to však nenabúra finančný rozpočet, alebo je ochota počkať nejaký ten mesiac a došetriť nič nebráni... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 23.10.2008 Ja ju nemám ešte ani rok, ale s montážou nebol žiadny problém. Ani s pružinou ramena (asi je to fyzickým tréningom z lesa pri posilovaní s metrovicou). Kotúč sedel perfektne (ten tenší, ten hrubší som nemal ešte ani nahodený, pretože na obmedzováky... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna x Stihl, 22.10.2008 Ďakujem obom pánom za povzbudivé informácie. Tak určite s toho niečo bude ak to máte už rozpracované v takomto štádiu. Držím palce! |
 |
Právo na odstranění přesahujicích stromů z lesa?, 21.10.2008 Uvediem Vám príklad, že nie ste sám: Ja teraz budem vypilovať nejaké dve -tri hodinky tuje na cintoríne ktoré ničia náhrobné kamene a docela drahé je to nejaká špeciál žula za niekoľkocifernú sumu. Tuje rastú na pozemku mesta. Teda nie sú... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna x Stihl, 21.10.2008 Radku nerozmýšlali ste niekedy nad tým že by ste mohli napísať nejakú jednoduchú príručku pre majiteľov píl? Ona by sa zišla aj obsiahlejšia kniha, ale to je náročné na čas, spracovanie a hlavne na najdenie vhodného vydavateľa. Pre začiatok by možno... celý příspěvek > |
 |
Právo na odstranění přesahujicích stromů z lesa?, 20.10.2008 No dúfam že sa nebudete hnevať. Ale ide o Váš majetok o Vaše bezpečie. Takže to budú aj Vaše finančné a časové náklady, ktoré Vás čakaju. Vy ste správca svojho majetku a to niečo stojí. S majiteľmi lesa ste už podľa Vášho príspevku hovorili o... celý příspěvek > |
 |
pila stihl ms 270, 19.10.2008 Áno, Husqarna je jediná správna voľba. Jedine ona dokáže vyrobiť funkčnú a spoľahlivú pílu. Ostatné všetko je šmejd. Preto všetci používajú Hq! Ako dobre že Vás tu xx50.4 máme. Inak by sme to nikdy neobjavili. |
 |
pila husgvarna 395, 19.10.2008 S naftou to neskúšajte. Lepší bude natural 95 s palivovým olejom Hq v pomere 1:50. Ak Vám to prospeje pri rezaní, tak v katalagu na rok 98 bola v ponuke 394. HQ395 bude mladší model, ale presný rok Vám nepoviem |
 |
Bruska na řetěz, 15.10.2008 Jasne. Potom si spravíte radosť novým strojom |
 |
|
 |
Bruska na řetěz, 15.10.2008 Pekné obrázky. Až na tú úpravu SKS. Neviem nemôžem si pomôcť ale pripadá mi to ako z núdze cnosť. Je to tiež riešenie i keď je to len náhrada. Nebolo by jednoduchšie ak požadujem meniť brúsne uhly nechať tieto úpravy na výrobcu? Nehovorím to preto že... celý příspěvek > |
 |
Bruska na řetěz, 15.10.2008 Tak to je zaujímavé. To som netušil že reťaze stihl majú 90stupňový uhol. A to s nimi robím. Nemyslel ste náhodou uhol pilník - reťaz? Ak si dobre pamätám tak uhol ostria je 30st. a prsný uhol podľa typu 60 alebo 85st. Ale možno je nejaká nová reťaz... celý příspěvek > |
 |
Stihl 180 řetěz 1.1 nebo 1.3?, 14.10.2008 Pre 37. 74. Ako tu v inom vlákne napísal jeden skúsený a múdry človek, zničiť sa dá všetko. Aj Hummer na asfalte a to nemusí ísť ani do terénu. Nevieme čo všetko vyvádzal Váš Švára s pilkou. Verím tomu že z fabriky vyšla v 100% stave. Zvyšok... celý příspěvek > |
 |
jonsered, 12.10.2008 dobry den
prosim o nazor na pilu jonsered CS 2255 dakujem L.V: |
 |
Stihl 180 řetěz 1.1 nebo 1.3?, 8.10.2008 Ak by ste si prečítali toto fórum dôsledne, zistili by ste pre Vás jednoznačný poznatok, že k 180ke je lepšie mať reťaz 1,3. Neviem ako u Vás v CZ ale u nás sa už k modelu 018 dodávala reťaz 1,3. Na štandardne dodávanú 30cm lištu Picco mini. O... celý příspěvek > |
 |