|
Příspěvky uživatele - 157.88
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motorová pila Dolmar PS 420, 1.12.2008 Označení - C - je s katalyzátorem, bez už asi nekoupíte, ale proč kupovat bez, že? Ale vůbec Vás k ničemu nepřemlouvám, taky jsem dlouho váhal a šel si svou cestou. Přesto, že mi kamarádi vnucovali své značky a jistě úspěšné značky, a tuto hanili.... celý příspěvek > |  | Motorová pila Dolmar PS 420, 1.12.2008 Zdravím, taky jsem řešil naprosto stejnou otázku. Nakonec po důkladném čtení názorů a rad zde, s přihlédnutím k tomu co chci, padla volba na PS 420 C. Včera jsem ji poprvé ukázal les a moc se nám tam líbilo. To, co se tu na foru o ní píše, je jen... celý příspěvek > |  |
|  | Dolmar PS 350, PS 420, 27.8.2008 Vážený pane, napište prosím, jak se Vám s pilou pracuje a jak jste spokojen. Docela se mi tento typ líbí, ale nikde nejsou žádné reference od nových majitelů. Děkuji |  |
|
|
|