Příspěvky uživatele - 6.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rotační sekačka, 22.4.2009
Děkuji Vám za rady. Prozatím vyhrává rot.sek. originál Honda IZY HRG C5 SDE. Je to 4takt, ale má dostupnost až 35 stupňů. Když to objasním, že můj kopec se pozvolna stupňuje a v nejostřejším bodě má 30 stůpňů, tak se myslím, že je to nejlepší volba... celý příspěvek >
Rotační sekačka, 21.4.2009
Já vím. A ani jsem tam nestihl zajít a ani toho nelituji, protože jsem si vzpomněl, že tam prodává ženská, která o tom ví kulový. Stále ještě doufám, že nějakou rotační sekačku s 2taktem a s "dobrou cenou" najdu, ale jsem časově dost... celý příspěvek >
El. pilu Makitu nebo Dolmar, 30.11.2008
Světle modrá je v trávě taky dobře vidět. Tím se ji (Makitě)nezastávám.
El. pilu Makitu nebo Dolmar, 30.11.2008
Dobrý den pánové, mám prosbičku o radu zkušených i laiků odborníků. Prodávám cirkulárku a chci se hned koupit elektrickou řetěrovou pilu. Přitom jde o banalitu a to s rozhodnutím jakou koupit a to buď Makitu 4030A nebo Dolmar ES-2140A. Jsou to... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika