Příspěvky uživatele - 144.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Udírna na zahradě, 23.11.2009
Díky za odpověd, protože jsem laik a nemám zkušenosti zeptám se ještě zda nevadí když z venčí dřevo nějak nalakuju jako ochranu před deštěm, nemůže to vadit při uzení?Nebo raději nechat jen tak a holt časem vyměnit desky?
Udírna na zahradě, 22.11.2009
a z jakého dřeva nejlépe postavit?Má být dřevo jen tak neopracované?
Dětská průlizka - ohláška, apod?, 27.11.2008
Dobrý den, chci na zahradě postavit dětskou klouzačku, průlizku a síť v délce do 5m max výška do cca 2,3m. Konstrukce bude na pozemku položena, nijak připevněna a ani ukotvena k zemi, od hranice pozemku souseda 3 m (příp více). Je nutný jeho souhlas... celý příspěvek >
plodová zelenina, 13.6.2008
škoda no... kdybych na to narazila dřív otevřela bych učebnici zelinářství a něco bych ti napsala... možná i z hlavy protože se teď učím na zkoušky...
Teleskopicke nuzky fiskars, 26.2.2008
Povedlo se mi přetrhnout lanko uvnitř nůžek, poradí někdo kde ho sehnat a jakým způsobem vyměnit?
kdo poradi?, 7.2.2008
Dobrý den, ráda bych si blahočet čilský koupila, ale kromě Horizontu v Olomouci, jsem na něj ještě nenarazila. díky za radu
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika