Příspěvky uživatele - 91.244

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Převislé třešně, 7.9.2009
Dobrý večer, převislou třešen má můj soused v dubnu začíná nadherně kvést a je to s píše okrasný strom.Má asi 2,5 m a 8 převyslích plně pokvétlích růžovími květy, větviček asi 1 m dlouhých.Je to opravdu krásné vidět v dubnu tak rozkvetlí strom.
Objednávka od Starkla, 2.11.2006
Když jsem psala "Správně objednat",tak jsem to myslela samozřejmě ironicky.Pokud máte pocit,že Vámi objednané rostliny přišly ve špatnou dobu,tak je prostě nevyzvednete.Ale zahradnící nejsou žádní blbouni a nebudou zcela určitě rostliny... celý příspěvek >
Prosím pomozte mi určit tyto rostliny, 31.10.2006
3 skutečně není Vajgélie,ikdyž na první pohled to tak vypadá.
vlašské ořechy, 31.10.2006
Samozřemě,že se jádra ořechů dají i zavařit.Dělám to celá léta.Stačí je zavařit 15minut.
Oleandr, 30.10.2006
Prosím,aby jste mi co nejdříve poradili.Již tři roky mám oleandr.Koncem srpna mi začali  listy žloutnout.Ne moc,ale pár jich bylo.Před 14 dny jsem jej přemístila na jeho obvyklé zimní stanoviště a tam začal žloutnout pořádně.Ŕekla bych,že z 75... celý příspěvek >
Objednávka od Starkla, 30.10.2006
Od firmy Starkl objednávám již několik let a vždy jsem byla velmi spokojená.Starkl skutečně zasílá až vhodnou dobu.Ještě se nestalo,ža by nějakou mou objednávku "zazdili". Jednou jsem měla objednané jahody.Poštačka mi nedala oznámení.Za... celý příspěvek >
Usychání tůjí, 28.9.2006 Obsahuje fotku
Myslím tím opravdové kuřince, tudiž střevní přebytky slepic. Ale POZOR! Atˇ jsou dobře rozmíchané a také pozor na to, abych těch kuřinců nebylo víc než vody.
kdoulovec, 14.8.2006
Pan Stanislaw má pravdu, kdoulovec je naprosto nevhodný. Pokud chcete barevný, kvetoucí živý plot, doporučuji - jasmín-pustoryl, zlatici, tamaryšek, vajgélii.Takový živý plot mám již několik let a skutečně stojí zato. Postupně rozkvétá. Lenka
Usychání tůjí, 14.8.2006
Pokud vidím,že tůjky začínají nabírat barvu,která se mi opravdu nelíbí,namíchám "kuřince".Určitě všichni víte,co to je.Zabírá to na 1000%.
Presazovani buxusu, 14.8.2006
Tak velký buxus Vám opravdu závidím. Nicméně, přesaďte jej jako každý jiný strom-keř. Velká jáma a vykopaný buxus nechte ve vodě, alespoň 2 hodiny "napít".
jak pěstovat tůje, 14.8.2006
Tůje jsou absolutně nenáročné,pokud......Ani dostatečné zalévání,ani hnojení. Problém je zřejmě v půdě. Vaše půda by měla být trochu vápenitá.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika