|
Příspěvky uživatele - 232.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
jak pěstovat bouginvillea?, 7.9.2007 Přes zimu má být na chladném místě a omezit zálivku, ale mně se osvědčila místnost s ústředním topením, stromek jsem měla u okna a kvetla i celou zimu. Občas jsem přihnojila. Když byla přes zimu na chladném místě, jakoby se z toho nemohla na jaře... celý příspěvek > |  | Wistaria, 4.9.2007 V zahradnictví mi poradili přihnojit Krystalonem plod a květ a teď už je krásná. |  |
|  | Kontejnerová třešeň a jabloně - kde seženu?, 17.7.2007 Největší výběr kontejnerovaných stromků jsem viděla v Sempře v Litoměřicích, hned vedle výstaviště. Soňa |  | Wistaria, 14.6.2007 Prosím, poradí někdo, proč mi teď všechny nové výhony wistárie uschly? Každý večer zalévám. Děkuji. |  | rozdíl pětiprstého a tříprstého přísavníku, 14.6.2007 Určitě je rozdíl v mrazuvzdornosti, tříprstý je choulostivější - z vlastní zkušenosti. |  | Dutinkové desky, 10.11.2006 Bral jsem to od firmy v Křenovicích (Slavkov u Brna), přesné cenové relace si už nepamatuji, ale v porovnání mi vyšli nejlepší. A zkušenosti - je to perfektní, mám to na pařeništích, ve kterých mám sbírku kaktusů a stačí malý zdroj tepla... celý příspěvek > |  | Platan, 30.10.2006 Platan je možné získat výsevem nebo také řízkováním. Kulovité plodenství je tvořeno mnoha semeny, která vypadají jako chmýří. Jednou jsem je vysel a vzešlo mi asi 7 platanů. Semena musí být dostatečně uzrálá - trhat až pozdě na podzim nebo v zimě.... celý příspěvek > |  | Strupovitost měruněk?, 16.8.2006 Mám stejný problém na druhém konci republiky. Velkopavlovická, sázená před 2 lety, poprvé nasadila a udržela asi 30 plodů. Stejné hořké skvrnky, po oloupání slupky jsme meruňky stejně zkonzumovali a byly vynikající (no prostě jsme měli... celý příspěvek > |  | Oleandr, 4.8.2006 Měla jsem podobný problém. Jestli list nejprve světlá (začínají se na něm tvořit světlé skvrnky) a pak teprve žloutne a upadne, mohla by to být sviluška (drobný pavouček). Moje rostlina sice nevykazovata pavučinky, tak příznačné pro svilušku, ale... celý příspěvek > |  | sviluška, 16.6.2006 Dobrý den. Chtěla bych poradit, zda mohu použít postřik AGRIKOL proti savému a žravému hmyzu na svilušku. Donesla jsem si tohoto "neřáda" na zakoupeném oleandru a napadl mi růže na lodžii. Děkuji za radu. |  |
|  |
 |
|
|
|